San Agustin, Gran Canaria

Gloria Palace San Agustin

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3264 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

**Vennligst merk deg at hotellets Thalassos & Spa vil være stengt mellom 7 og 13 mai 2018, grunnet vedlikehold.**

Oversikt
Dette firestjernershotellet i San Augustin passer best for deg som vil slappe av under ferien. Gloria Palace Agustin ligger i den rolige delen av San Agustin, men det er bare en kort spasertur til sentrum (500 meter). Hotellet tilbyr det største Thallassoterapi-senteret i Europa – så her kan du koble av i innendørsbassenget eller bestille ulike spabehandlinger. Dere bor moderne i dobbeltrom, familierom eller juniorsuiter. På Gloria Palace kan dere også velge å bo med All Inclusive.

Det er et flertall aktiviteter som dere kan ta del i, som tennis og squash. For barna finnes barnebasseng og barneklubb.

Hvor langt til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 m fra nærmeste strand. Det tilbys gratis strandbuss til strendene i Playa del Ingles og Maspalomas flere ganger daglig.

Avstand fra nærmeste flyplass
Las Palmas flyplass ligger 27 km unna.

Overnatting
Hotellet er stilrent og moderne. Alle rom har bade, hårføner, klimaanlegg, minibar (mot avgift) og satellitt-TV.

Familierommene har maksimum kapasitet på to voksne og to barn. De har to soverom som begge ligger i anslutning til baderommet. Ett av soverommene har dobbelseng og leder ut til balkongen/terrassen, det andre har to enkeltsenger.

Juniorsuitene har en lignende planløsning men med en separat stue.

Mat og drikke
Gloria Palace har et spennende mattilbud. I hovedrestauranten serveres frokost – og middagsbuffé. Her kan dere også se matlagningsshow med hotellets profesjonelle kokker. I hotellets eksklusive takrestaurant Gorbea Basque kan dere spise á la Carte samtidig som dere nyter utsikten. Hotellet har også en bassengbar, snackbar og loungebar.

Om dere velger hotellets All Inclusive-pakke er serveringstidene som følger:

Frokost fra 07:30 – 10:30.
Lunsj fra 13:00 – 15:30.
Middag: 18:30 – 21:30.

Frokost og middag får du i hovedrestauranten, mens lunsj serveres i snackbaren. Drikke fra alle barer utenom Gorbea inngår i All Inclusive.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På Gorbea Palace finner dere to basseng for voksne og ett for barn. Dessuten kan dere spille tennis, squash og bordtennis, samt besøke det velutrustede treningssenteret. Hotellets personale tilbyr både dags - og kveldsunderholdning, bestående av spill, konkurranser og arrangementer. For barna finnes minikubb under høysesongen.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Barneseng(ved forespørsel)
- Vaskeri
- Heis
- Bagasjeoppbevaring
- Butikker

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet