San Agustin, Gran Canaria

Gloria Palace San Agustin

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3264 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette firestjernershotellet i San Augustin passer best for deg som vil slappe av under ferien. Gloria Palace Agustin ligger i den rolige delen av San Agustin, men det er bare en kort spasertur til sentrum (500 meter). Hotellet tilbyr det største Thallassoterapi-senteret i Europa – så her kan du koble av i innendørsbassenget eller bestille ulike spabehandlinger. Dere bor moderne i dobbeltrom, familierom eller juniorsuiter. På Gloria Palace kan dere også velge å bo med All Inclusive.

Det er et flertall aktiviteter som dere kan ta del i, som tennis og squash. For barna finnes barnebasseng og barneklubb.

**Vennligst merk deg at hotellets Thalassosenter er stengt for renovasjon mellom 01/05 -31/10 i 2019.**
Hvor langt til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 m fra nærmeste strand. Det tilbys gratis strandbuss til strendene i Playa del Ingles og Maspalomas flere ganger daglig.

Avstand fra nærmeste flyplass
Las Palmas flyplass ligger 28 km unna.

Overnatting
Hotellet er stilrent og moderne. Alle rom har bade, hårføner, klimaanlegg, minibar og satellitt-TV.

Mat og drikke
Gloria Palace har et spennende mattilbud. I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middagsbuffé. Her kan dere også se matlagningsshow med hotellets profesjonelle kokker. I hotellets eksklusive takrestaurant Gorbea Basque kan dere spise á la Carte samtidig som dere nyter utsikten. Hotellet har også en bassengbar, snackbar og loungebar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På Gorbea Palace finner dere to basseng for voksne og ett for barn. Dessuten kan dere spille tennis, squash og bordtennis, samt besøke det velutrustede treningssenteret. Hotellets personale tilbyr både dags - og kveldsunderholdning, bestående av spill, konkurranser og arrangementer. For barna finnes minikubb under høysesongen.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Barneseng (ved forespørsel)
- Vaskeri
- Safe
- ATM
- Parkering
- Butikker
- Heis
- Bagasjeoppbevaring
- Butikker

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.