Puerto Rico, Gran Canaria

Nido del Aguila

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 960 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Nido del Aquila ligger på en åsside med utsikt over det populære feriestedet Puerto Rico på Gran Canaria. Fra hotellet er det bare litt over en kilometer til feriestedets travle sentrum og stranden i Puerto Rico. Komplekset ligger kun 5 minutters gange fra det store shopping- og underholdningssenteret Europa hvor du kan shoppe til du stuper.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Stranden ligger 2,5 km fra hotellet.

Avstand fra flyplass
Hotellet ligger 52 km unna flyplassen.

Overnatting
Nido Del Aquila består av 87 leiligheter. Alle leilighetene har et lite kjøkken, balkong eller terrasse, bad med dusj, safe, TV, stue og telefon.

Mat og drikke
I hotellets restaurant får du frokost, lunsj og middag i bufféform. Du kan også velge å bo med All Inclusive. Du kan også bestille snacks, bakverk og varm drikke. Det finnes også et lite supermarked om du vil lage mat på rommet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På komplekset er det to svømmebasseng med egne områder for barn, omgitt av en solterrasse med solsenger og parasoller. Dette er det perfekte stedet å sløve i solen.

Komplekset ligger litt over en kilometer fra sentrum av feriestedet og stranden hvor turister kan prøve ulike typer vannsport, inkludert vindsurfing, dykking, paraseiling og vannski.

Hvis du er ute etter en morsom kveld på byen, er det bare å hoppe på en buss til sentrum hvor det kryr av barer og nattklubber.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Bilutleie
- Vaskeri
- Bilutleie
- Vaskeri
- Supermarked

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.

Vis hotell og strender på kartet