Puerto Rico, Gran Canaria

Altamadores

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1277 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Altamadores er et fint leilighetshotell hvor gjestene har en vakker utsikt over stranden og havet. Hotellet har et stort bassengområde, med et voksenbasseng, et barnebasseng med lekeområde og en romslig solterrasse med solstoler og parasoller. Her kan gjestene velge å bo med All Inclusive og dermed slippe å bekymre seg for ekstrakostnader for mat og drikke under oppholdet.

Amadores er et kjempefint reisemål på Gran Canaria, ca 3 km fra den litt større destinasjonen Puerto Rico. Her finner du en lang sandstrand med samme navn, som regnes som en av øyas fineste. Langs stranden finnes en lang strandpromenade med restauranter og kafeer.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 1 km fra Amadores-stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 50 km fra Las Palmas flyplass.

Overnatting

Her bor gjestene enten i romslige toromsleiligheter eller stilrene juniorsuiter. Toromsleilighetene består av et separat soverom og stue, bad, terrasse/balkong og en velutstyrt kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kokeplater, kjøleskap, brødrister og kjøkkenredskap. Juniorsuitene har store balkonger med solstoler. I juniorsuitene finnes det i tillegg luftkondisjonering og to vifter.

Mat og drikke

Altamadores har en trivelig bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Hotellet har i tillegg en bar ved bassenget hvor det serveres drikke frem til midnatt.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotell Altamadores finnes et stort bassengområde med voksenbasseng og et barnebasseng. I tilknytning til barnebassenget finnes det også et plaskeområde som passer fint for barna. For gjester som vil trene i løpet av ferien finnes det her et treningssenter i tillegg til mulighet for å spille fotball, basket og volleyball.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • Internetthjørne

  • Valutaveksling

  • Bagasjeforvaring

  • Liten dagligvare

  • Parkering

  • TV-rom

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.