Playa Taurito, Gran Canaria

LIVVO Lago Taurito & Waterpark

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3003 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Paradise Lago Taurito har en ideell beliggenhet midt i Tauritodalen, nær den vakre og pittoreske feriebyen Playa de Mogan. Paradise Lago Taurito har Gran Canarias største hotellvannpark med hele 14 vannrutsjebaner og et stort bassengområde – morsom for både store og små!

Om du våger kan du prøve rutsjebanen med fritt fall, og få fram konkurranseinstinktet i vennegjengen din med å kjøre om kapp i en multi-slide. Hotellet ligger også nær stranden og tilbyr mange aktiviteter utenom badelandet som passer hele familien. Du kan bowle og spille tennis, minigolf, squash og annen sport. På Paradise Lago Taurito behøver man virkelig aldri kjede seg, her finnes aktiviteter for gjester i alle aldre.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Stranden ligger bare 50 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 53 km fra Las Palmas flyplass.

Overnatting

Her får du valget mellom å bo i økonomirom, standardrom, familierom. Standardrom har bad, klimaanlegg, telefon, mini-kjøleskap, safe (mot avgift) og satellitt-TV. Familierommene har et separat soverom samt hverdagsrom med sovesofa, kjøkkenkro, bad klimaanlegg, telefon, kjøleskap (mot avgift) og satellitt-TV. Alle rom og leiligheter har balkong eller terrasse.

Mat og drikke

Her bor du med All Inclusive hvor alle måltider, drikke og snacks inngår i prisen. Hotellrestauranten tilbyr både spanske og internasjonale retter. Mellom måltidene tilbyr også lettere mat, snacks og is fra bassengbaren. Lokalprodusert drikke (med og uten alkohol) finnes å bestille fra bassengbaren mellom 10:00 og 18:00 og fra hotellbaren Plaza Arena mellom 18:00 og 23:00.

**All Inclusive gjelder bare på hoteller og hotellområdet. Mat og drikke i vannparken inngår ikke.

Jul-og nyttårspesial

Hotellet serverer festmåltider på jul og nyttårsaften, og dette kan bestilles direkte gjennom hotellet. Hvorfor ikke feire jul i varmen?

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Du har gratis inngang til vannparken med 14 rutsjebaner og et stort basseng område. Her finnes mye moro for store og små. Vannparken har 7 vannrutsjebaner for voksne og barn over 10 år. For de som er yngre finnes mindre rutsjebaner og for de aller minste finnes et barneområde med piratskip, små rutsjebaner og vannleker.

Andre aktiviteter på hotellområdet inkluderer treningssenter, minigolf, tennis, bordtennis og squash mot ekstra kostnad. Hotellet har også et underholdningsprogram både under dagen og om kvelden.

*** Bassenget på hotellområdet er oppvarmet. Bassengene i vannparken er ikke oppvarmet. Alle basseng er saltvannsbasseng.***

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Valutaveksling

  • Internett

  • Supermarked

  • Parkering

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.