Playa Del Ingles, Gran Canaria

Rey Carlos

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 329 vurderinger

Les mer om hotellet

Hotellet ligger i sentrum av Playa del Inglés, nær Maspalomas sanddyner, 300 m unna promenaden og ca 700 m fra stranden. Det er heller ikke langt å gå til kjøpesentre, apotek, bussholdeplasser, en drosjeholdeplass, supermarkeder, restauranter og klubber. Det er en gratis buss til Playa del Inglés og Maspalomas strendene.

Hotellet tilbyr totalt 160 suiter fordelt over 5 etasjer. Ulike fasiliteter er tilgjengelig for gjestene, inkludert et lobbyområde med en 24-timers resepsjon, 5 heiser, en restaurant med aircondition, en innendørs bar med TV, terrasse bar med live-musikk hver kveld, rom for gjester som ankommer tidlig og et venterom, lese-og TV-rom og en frisørsalong. Sykkeloppbevaring er tilgjengelig inne i hotellkomplekset og det er et Internett-punkt.

Suitene er utstyrt med et separat soverom og stue med to 1x2 meter senger eller en 2x2 meter dobbeltseng, avhengig av tilgjengelighet. Et fullt utstyrt bad med hårføner, takvifte, elektronisk safe til leie, tekjøkken, kjøleskap, romslig stue med telefon, TV og balkong. Det er også aircondition om sommeren og varme om vinteren.

Et svømmebasseng for voksne og et barnebasseng er begge oppvarmet året rundt. Bassengområdet er omgitt av en solterrasse med solsenger og parasoller. Det er også en bassengbar beliggene på en holme i bassenget. Andre fritidsfasiliteter inkluderer et helsesenter med badstue, massasje, boblebad, fysioterapi og akupunktur (mot pristillegg).

Til frokost og middag serveres det både varm og kald mat. Halvpensjon består av frokost og middag. Menn bes bruke lange bukser og en skjorte med ermer (korte elelr lange) til middag.