Playa Del Ingles, Gran Canaria

HL Suitehotel Playa del Ingles - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 95 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Partner Playa del Ingles ligger i nærheten feriestedets alle butikker, barer og restauranter. I tillegg ligger stranden bare 200 meter unna. Her bor gjestene i enkle leiligheter som passer fint nå det er det man er ute etter – enkelt opphold på Grand Canaria med tilgang til alt man trenger av bad, restauranter og underholdning for barna.

Playa del Ingles er et populært reisemål med et yrende liv som passer mange ulike reiseselskap. Her trives familier, par og eldre reisende. Maspalomas sandstrand lokker mange i tillegg til at området har gode golfmuligheter bare et lite stykke unna.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Dette leilighetshotellet ligger ca 200 meter fra Maspalomas strand.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger 30 km fra Las Palmas flyplass.

Overnatting

Her kan dere velge å bo i ettroms- toroms- eller treromsleiligheter. Alle leilighetene har en liten kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenredskap. I tillegg har rommene luftkondisjonering, TV, safe. Toromsleilighetene har separat soverom og oppholdsrom, samt skrivebord. Treromsleilighetene har to separate soverom, større oppholdsrom og skrivebord.

Mat og drikke

Her kan dere enten velge å lage egen mat på selvbetjent basis eller velge frokost eller halvpensjon. Måltider spises i så fall på hotellets restaurant. Her finnes også en snackbar som serverer mindre måltider, samt drikke. Det er også kort avstand til restauranter i sentrum hvis man vil ut å spise.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes et badebasseng og et lite basseng for barna. Man kan også spille bordtennis, biljart, boule og bordtennis. Barna kan benytte seg av lekeplass og eget underholdningsprogram.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett (gratis)

  • Bibliotek

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.