Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas Oasis Club

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1203 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette hotellet ligger i et lunt og rolig område av Campo International, en del av Maspalomas. Du bor tre kilometer fra Maspalomas sine vakre sanddyner som gir deg en herlig utsikt over Maspalomas strand. Det går også en gratisbuss hit som alle gjeste kan bruke.

På hotellet finnes et basseng, bufférestaurant og velutrustede leiligheter.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 2 km unna. Hit går en gratisbuss.

Avstand fra nærmeste flyplass
Las Palmas flyplass ligger ca 35 km unna.

Overnatting
Her bor dere i romslige leiligheter med ett soverom, en stue med sovesofa og en kjøkkenkrok hvor du kan lage egen mat. Kjøkkenet er utrustet med kjøleskap og kokeplater. I leiligheten har du også bad, terrasse og safe (mot avgift).

I leilighetene får du plass til tre voksne og ett barn eller to voksne og to barn. Rommene stelles fem ganger i uken, handklær bytter tre ganger i uken og laken skiftes en gang i uken.

Mat og drikke
Inne på hotellets restaurant kan du spise buffé til frokost lunsj og middag. Her kan man velge mellom All Inclusive og da får man alle måltider inkludert i prisen og tilgang til snacks utover dagen. Drikke med og uten alkohol serveres i bassengbaren.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På Maspalomas Oasis Club finner du et herlig bassengområde med større basseng og ett barnebasseng. På området kan du spille bordtennis og for barn finnes en lekeplass.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Vaskeri
- Bagasjeoppbevaring
- Vareautomat

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.