Bahia Feliz, Gran Canaria

Grupotel Monte Feliz

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1131 vurderinger

Les mer om hotellet

Frokost/halvpensjon

Leilighetskomplekset ligger blandt grønne hager ved stranden. Restauranter, barer og puber finnes i umidelbar nærhet til hotellet, mens byen San Fernando ligger 8 km unna. Komplekset har komfortable leiligheter med uslåelig utsikt over havet og store balkonger. Leilighetene har bad med badekar og hårføner, og et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Ytterligere fasiliteter på rommet inkluderer direkte telefon, satellitt-TV (ekstra avgift), safe og bærbar aircondition.

Frokost er tilgjengelig enten som buffé, eller som kontinental, mens middag og kveldsmat velges fra en à la carte-meny. Det er i tillegg en kveldsbuffé også.

Monte Feliz har et utendørs svømmebasseng med et område for barn. Du kan slappe av på solsengene med parasoller, ved bassenget. Forfriskninger er i tillegg tilgjengelig bare noen få skritt unna i snackbaren ved bassengkanten. Det er et treningsstudio på hotellet, i tillegg til en badstue, et dampbad og et boblebad. Massasje og spa-behandlinger er også tilgjengelige. Ytterligere aktiviteter på feriestedet inkluderer tennis, bordtennis, boccia, 18-hulls minigolf, golf (på driving range) og trampoliner.

Komplekset har totalt 200 leiligheter. Det er en lobby med 24-timers resepsjon, hotell safe, valutaveksling og heis. Det er også en egen kafé, bar, pub og restaurant, samt en frisørsalong, et auditorium, et spillrom, konferansefasiliteter og Internett-tilgang (ekstra avgift). Rom og klesvask er tilgjengelig mot en ekstra avgift, og gjester som ankommer med bil kan parkere på hotellets private parkeringsplass (mot avgift). Hotellet har sykkelutleie (mot pristillegg), og det er en lekeplass for yngre gjester.