Origo Mare, Fuerteventura

Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1654 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

** Vennligst merk deg at vannparken "Crater Park vil være stengt for vedlikeholdsarbeid mellom 6 november og 9 desember 2017. Gjester vil fortsatt har tilgang til hotellets fem basseng og barnebassengene, og vil få bruke aktiviteter som tennis og minigolf gratis.**

Oversikt
Her bor dere på et stort, og godt likt feriested for hele familien. Hotellet, som er bygget som en egen liten by, ligger helt nord på Fuerteventura, 2 km fra stranden. Hotellet kjører regelmessig strandbuss for de som ikke ønsker å gå. Hotellområdet har et stort utvalg bademuligheter, med hele 6 badebasseng og et lite badeland med vannsklier, bølgebasseng og fontener. Alle rom på Origo Mare holder en god standard og gjester kan her velge mellom å bo i romslige ettromsleiligheter eller villaer med opptil 4 rom. Her finnes det også et velutrustet kjøkken for de som ønsker å lage mat selv i stedet for å spise på restaurant hver kveld. Hotellet har en bufférestaurant, en à la carte-restaurant og tre barer.

Hvor lang til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 2 km unna. Hotellet tilbyr gratis strandbuss flere ganger om dagen.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 48 km fra Fuerteventuras flyplass.

Overnatting
Her bor dere i leiligheter/villaer med opptil fire rom. Ettromsleilighetene kombinerer oppholdsrom og soverom, mens resten av oppholdsalternativene har ett oppholdsrom og opptil tre separate soverom. Alle leilighetene er av god standard og har fullt utrustet kjøkken med ovn, kokeplater, vaskemaskin, vannkoker, kaffebrygger, brødrister, kjøleskap og kjøkkenredskap.

Leilighetene og villaene har også luftkondisjonering, uteplass med møbler, tv, telefon og strykejern.

Mat og drikke
På Origo Mare finnes det to restauranter - en som serverer buffé og en annen som serverer à la carte. Her finnes det også tre barer. Hotellet har en egen liten dagligvarebutikk der du kan kjøpe matvarer og annet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Origo Mare har hele 6 badebasseng og et badeland med vannsklier, bølgebasseng og barneområde med fontener og andre morsomme aktiviteter for de minste. Når dere har badet ferdig finnes det et stort utvalg aktiviteter å teste - her finnes det en minigolfbane, tennisbaner, sportsbane (for basket, fotball, håndball etc) og et treningssenter. det finnes også et eget lekeområde for barn.

Hotellet har en internasjonal, engelskspråklig barneklubb som organiserer spennende aktiviteter for barn

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- WiFi (gratis)
- Liten dagligvare
- Sykkelutleie
- Bagasjeforvaring
- Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.

**Et depositum på €200 betales ved ankomst til hotellet, og vil betales tilbake ved avreise.**

Vis hotell og strender på kartet

Tilsvarende hoteller