Origo Mare, Fuerteventura

Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3027 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor dere på et stort, og godt likt feriested for hele familien. Hotellet, som er bygget som en egen liten by, ligger helt nord på Fuerteventura, 2 km fra stranden. Hotellet kjører regelmessig strandbuss for de som ikke ønsker å gå. Hotellområdet har et stort utvalg bademuligheter, med hele 6 badebasseng og et lite badeland med vannrutsjebaner, bølgebasseng og fontener.

Alle rom på Origo Mare holder en god standard og gjester kan her velge mellom å bo i romslige ettromsleiligheter eller villaer med opptil 4 rom. Her finnes det også et velutrustet kjøkken for de som ønsker å lage mat selv i stedet for å spise på restaurant hver kveld. Hotellet har en bufférestaurant, en à la carte-restaurant og tre barer.

**Et depositum på €200 betales ved ankomst til hotellet, og vil betales tilbake ved avreise.**

Hvor lang til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 2 km unna. Hotellet tilbyr gratis strandbuss flere ganger om dagen.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 48 km fra Fuerteventuras flyplass.

Overnatting

Her bor dere i leiligheter/villaer med ett til fire rom. Ettromsleilighetene kombinerer oppholdsrom og soverom, mens resten av romalternativene har ett oppholdsrom og opptil tre separate soverom. Alle leilighetene er av god standard og har fullt utrustet kjøkken med ovn, kokeplater, vaskemaskin, vannkoker, kaffebrygger, brødrister, kjøleskap og kjøkkenredskap.

Mat og drikke

På Origo Mare finnes det to restauranter - en som serverer buffé og en annen som serverer à la carte. Her finnes det også to barer og åpningstider avhenger av sesong. Hotellet har en egen liten dagligvarebutikk der du kan kjøpe matvarer og annet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har hele seks basseng og en vannpark med vannrutsjebaner, barnebasseng og barneområde med fontener hvor yngre barn kan leke. Her finnes også en mengde ulike fasiliteter som blant annet minigolfbane, tennisbaner, sportsplan (for basket, fotball, håndball osv.) samt et treningssenter. Her kan du ta timer i zumba, Fitness og matlaging ordnes også. For barn finnes også et lekeområde samt at hotellet har en barneklubb (for barn mellom 4 til 12 år) som ordner morsomme aktiviteter for barn.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Parkering

  • Vaskeri

  • Bagasjeoppbevaring

  • Lite supermarked

  • Safe

  • Sykkelutleie

Tilsvarende hoteller