Costa Calma, Fuerteventura

SBH Fuerteventura Playa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1057 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
På SBH Fuerteventura Playa bor du bare et steinkast fra den lange, hvite sandstranden i Costa Calma. Hotellet har også ett stort bassengområde med to basseng som er oppvarmet under vinteren, hvorav det ene er et barnebasseng.

Aktiviteter som tilbys inkluderer tennis, vannsport og et treningssenter. Du kan også besøke badstuen eller nyte en massasje. Barna kan delta i barneklubben samt at underholdning ordnes for hele familien.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger like ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 67 km fra Fuerteventuras flyplass.

Overnatting
Hoteller tilbyr 300 dobbeltrom og familierom fordelt på to etasjer. Samtlige har klimaanlegg, internett, telefon, minikjøleskap, TV, hårføner, baderomsartikler og balkong eller terrasse. Krybber og barnesenger finnes også tilgjengelig ved forespørsel.

Mat og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres både varme og kalde retter til frokost, lunsj og middag. Rettene består av både lokale og internasjonale spesialiteter. Du kan også spise på tapasbaren ved bassenget og loungebaren hvor du kan nyte av ulike snacks og drikke.

Vennligst merk deg at formelle klær kreves i restauranten, og gjester ber om å bruke langbukse.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et stort bassengområde med to basseng, hvorav det ene er et barnebasseng. Begge varmes opp om vinteren. På solterrassen finner du både solsenger og parasoller.

Nede ved den nærliggende stranden kan du teste ut vannsport som snorkling, surfing, longboard og dykking. Hotellet har også en badstue og massasjefasiliteter. Du kan også spille tennis, biljard, dart og strandvolleyball, samt bruke treningssenteret.

Et underholdningsprogram finnes med dags og kveldsaktiviteter for både barn og voksne. Barna kan også delta i barneklubben.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Utleie av bil og sykkel
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Valutautveksling
- Vaskeri og renseri
- Supermarked
- Vareautomat (snacks og drikke)
- Klimaanlegg
- Suvenirbutikk
- Frisørsalong
- Safe
- Room Service

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.

Vis hotell og strender på kartet