Corralejo, Fuerteventura

Oasis Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2661 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

På Oasis Corralejo trives familier og par som er ute etter å kombinere en avslappende ferie med morsomme aktiviteter. Med en praktisk beliggenhet har gjestene her gangavstand til både strand og det lokale sentrum. På hotellet venter to saltvannsbasseng, hvorav det ene er oppvarmet under vintersesongen, samt et separat badebasseng for barn.

**Gjester må sjekke ut før klokken 11:00 på dette hotellet.**

Gjestene har her mulighet til å spille tennis og volleyball på hotellområdet og kan delta i organiserte aktiviteter hvis de ønsker det. For aktive barn finnes det en internasjonal, engelskspråklig barneklubb. Hotellet ligger bare 800 meter fra sentrum.

Corralejo er et relativt rolig feriested, men har allikevel barer, restauranter og gode shoppingmuligheter - både i mindre butikker og i byens shoppingsenter.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Her bor dere 800 meter til nærmeste strand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 39 km fra Fuerteventura flyplass.

Overnatting

Her bor dere i toromsleiligheter med separat soverom og stue. I soverommet finnes det to enkeltsenger i tillegg til en sovesofa i stuen. I leilighetene har dere TV, safe, WiFi og bad med badekar og dusj. Alle leilighetene har en egen kjøkkenkrok med to kokeplater, kjøleskap, kjøkkenredskap og spiseplass.

Mat og drikke

Oasis Village har en bufférestaurant og en bassengbar som tilbyr All Inclusive bestående av frokost, lunsj og middag servert som buffé. I tillegg serveres det snacks og lokale drikker både med og uten alkohol.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har to saltvannsbasseng hvorav det ene er oppvarmet fra november til april. For barna finnes det et separat barnebasseng. Håndklær leies ut fra resepsjonen.

På hotellområdet finnes det to tennisbaner, en strandvolleballbane, en multisportbane og bordtennis. Hotellets personale arrangerer aktiviteter for både barn og voksne - for barna finnes det i tillegg en engelskspråklig barneklubb og om kveldene arrangeres det underholdning.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi (mot avgift)

  • Badehåndklær (mot avgift)

  • Bagasjeoppbevaring

  • Vaskeri

  • Sykkelog bilutleie

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.