Corralejo, Fuerteventura

Las Marismas de Corralejo

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2750 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Las Marismas er et fint leilighetshotell som er populært blant familier. Her finnes det et stort bassengområde med to voksenbasseng, hvorav ett av dem er oppvarmet. Barna har her også et separat barnebasseng. bassengene er omgitt av en romslig solterrasse med herlige grønne planter. Her finnes det to restauranter - en hovedrestaurant som serverer frokost og middag som buffé og en bassengrestaurant som serverer lunsj. All Inclusive kan legges til som ekstravalg. Aktiviteter på hotellet inkluderer squash, tennis, volleyball og minigolf.

***Dette hotellet er offisielt et firestjerners hotell, men på grunn av fine fasiliteter og høyt kundeomdømme lister vi hotellet som firestjerners.***

Corralejo er en relativt rolig feriedestinasjon, som allikevel har barer, restauranter og gode muligheter for shopping, både i mindre butikker og byens shoppingssenter.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 1 km fra nærmeste strand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 39 km fra Fuerteventuras flyplass.

Overnatting

Her bor dere i toromsleiligheter på ca 40 m2, bestående av et separat oppholdsrom og ett soverom. I alle leiligheter finnes det en kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap, brødrister og kjøkkenutstyr. I leilighetene finnes det også en takvifte på soverommet, WiFi mot avgift, telefon, hårføner, balkong/terrasse og bad med badekar/dusj samt toalett.

Leiligheten vaskes 5 dager i uka.

Mat og drikke

På dette hotellet finnes det en bufférestaurant som serverer frokost og middag, samt en bassengrestaurant som serverer lunsj. Hotellet har også en snackbar og en bar. Hvis dere bestiller med All Inclusive er frokost, lunsj, middagsbuffé, snacks og lokale drikker inkludert.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det to voksenbasseng, hvorav ett av dem er oppvarmet mellom 1/11-30/4. Ved bassengområdet finnes det også et separat barnebasseng. På hotellet kan gjester spille tennis, squash, strandvolleyball, minigolf og biljard. Her finnes det også et treningssenter for dere som vil holde dere i aktivitet gjennom ferien.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi (gratis i fellesområdet)

  • Internett (avgift)

  • Liten dagligvare

  • Vaskeri

  • Safe (utleie)

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.