Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Caleta De Fuste, Fuerteventura

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 4139 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Sheraton Fuerteventura Beach er perfekt for familier og par. Den krystallblå himmelen, gylne strender og turkist hav skaper en perfekt bakgrunn for ferien. Rolig beliggenhet i et boligområde. Hotellet ligger rett ovenfor en stor gyllen strand omringet av en 18-hulls golfbane og et kommersielt sentrum fullt av restauranter, butikker, kino og leker for barn.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ovenfor stranden.

Avstand til flyplass
Flyplassen er 9 km unna hotellet.

Overnatting
Her finnes rom og suiter. Alle rom har TV, klimaanlegg, internett (mot avgift), hårføner, minibar, kaffe og tefasiliteter samt balkong eller terrasse. Juniorsuitene har havutsikt og her finnes også jacuzzi. Rommene stelles 7 dager i uken.

Mat og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres frokost, lunsj og middag som buffé. Under lavsesongen serveres lunsj fra en à la Carte-meny. Det finnes også to à la Carte-restauranter som serverer spanske og asiatiske retter. Drikke, snacks og is serveres i bassengbaren og pianobaren.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har tre utendørsbasseng, hvorav to av disse er oppvarmet. Et barnebasseng finnes også. Aktiviteter som tilbys er blant annet minigolf, strandvolleyball, tennis og et treningssenter. På hotellets store spa finnes diverse fasiliteter og behandlinger kan bestilles.
Barn mellom 4 – 12 år samt flere morsomme leker. Underholdning i form av livemusikk og opptredener arrangeres også på kveldstid i pianobaren.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Valutaveksling
- Vaskeri
- Klimaanlegg
- Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.