Caleta De Fuste, Fuerteventura

Elba Carlota Beach Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 5579 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Godt likt og familievennlig hotell med fantastisk beliggenhet ved stranden. Elba Carlota Beach Hotel ligger rett ved sandstranden i den nyere delen av Caleta de Fuste, med behagelig gangavstand fra sentrum. Her nyter du sol og bad ved hotellets fine bassengområde med store badebasseng, barnebasseng og et utendørs boblebad. Hotellet tilbyr også masse sportsaktiviteter og underholdning for både store og små. For deg som er golfinteressert finnes det en fin 18-hulls bane rett ved hotellet.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved en sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 10 km fra Fuerteventuras flyplass.

Overnatting

Moderne og lyse dobbeltrom, familierom og suiter. I alle rom og suiter finnes det luftkondisjonering, balkong/terrasse, TV, telefon, safe, minibar, te- og kaffekoker og fullt utrusted bad.

Romtyper:

  • Double/Twin room: Dobbeltrom

  • Junior Suite: Suite med stue og separat soverom

  • Family room: To dobbeltrom med dør imellom

Mat og drikke

Hotellet har en hovedrestaurant som serverer buffémåltider med forskjellige temaer, som for eksempel spansk, italiensk og asiatisk. Ved bassengområdet finnes det en snackbar som serverer enklere måltider, drikke og snacks.

Det finnes flere restauranter, kafeer og barer i området rundt hotellet og i sentrum av Caleta de Fuste.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et fint bassengområde med to store basseng, barnebasseng, boblebad og solsenger med parasoller. Ett av bassengene er oppvarmet i vinterhalvåret. Fra bassengområdet har du direkte tilgang til den fine sandstranden, så du kan lett bytte mellom bad i bassenget og bad i havet! Hotellet tilbyr også treningssenter, tennis, volleyball og underholdning. For barna finnes det en barneklubb i regi av hotellet.

Fra hotellet er det ca 1,5 km til sentrum av Caleta de Fuste med restauranter, butikker og uteliv. Rett ved hotellet ligger det en 18-hulls bane på Fuerteventura Golf Club.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • 5 etasjer (Heis)

  • WiFi

  • Parkering

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.