Caleta De Fuste, Fuerteventura

Barcelo Fuerteventura Castillo

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 8624 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Barceló Castillo ligger sentralt i Caleta de Fuste, rett på den hvite sandstranden i El Castillo. Komplekset kan blant annet friste med fire basseng, to tennisbaner, squash, minigolf, volleyball, bordtennis og treningsrom. Hotellet tilbyr også et komplett underholdningsprogram med spill og konkurranser hele dagen, samt kveldsunderholdning med dans og ulike forestillinger. En vindsurfing- og dykkerskole og en yachtklubb ligger inærheten. Dette hotellet anbefales for familier med barn.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Dette hotellet ligger rett på stranden.

Avstand fra flyplass

Hotellet ligger 8 km fra Fuerteventura flyplass.

Overnatting

Komplekset består av totalt 382 bungalower. Disse har en eller to etasjer og er utstyrt med terrasse eller balkong. Du vil ha utsikt over hotellhagen eller havet. Bungalowene er utstyrte med komplette bad, minikjøleskap (mot avgift), satellitt-TV og telefon. Barnesenger er tilgjengelige ved forespørsel.

Mat og Drikke

Gjester på halvpensjon kan nyte sine måltider i bufférestauranten med klimaanlegg. Måltidene som serveres i forbindelse med All Inclusive serveres i hovedrestauranten.

På hotellområdet er det også en à la carte restauranter og en pizzabar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Barceló Castillo har hele fire svømmebasseng, hvorav ett er tilpasset barn. Hotellet kan også by på minigolf, strandvolley, basket, fotball, vannpolo, dart, tennis og bordtennis, samt besøke treningssenteret og hotellets spa. I nærområdet tilbys også aktiviteter som vindsurfing og dykking. Det er også et bredt spekter av aktiviteter for barn fra og med fire år, samt konkurranser og show for alle.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Valutaveksling

  • Internett

  • Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.