Kamari, Santorini

Makarios

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 305 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Omringet av hav på vakre Santorini, ligger hotell Makarios. Med stranden bare noen minutters spasertur unna og ett herlig bassengområde har du nokk å velge mellom på badeferien. Du kan også bruke hotellets jacuzzi, eller nyte en drink i bassengbaren.

Hotellets restaurant tilbyr måltider i bufféform, og bruker lokalproduserte råvarer. For deg som liker aktivitet på ferien kan du prøve tennis, dykking og klatring.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 300 m fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 3 km fra Santorinis flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom følgende størrelser på rommene:

- Dobbeltrom (17 kvm) passer to personer og har to enkelsenger eller dobbeltseng.
- Trippeltrom (18 kvm) passer opp til tre gjester og har tre enkeltsenger eller en dobbeltseng kombinert med en enkelseng.
- Familierom (20 kvm) passer opp til fire personer og har fire enkeltsenger, eller en dobbeltseng og en køyeseng.

Alle rom er utstyrt med TV, telefon, internett, kjøleskap. Hårføner, klimaanlegg og balkong. Barnesenger kan orden om gjeste spør på forhånd.

Mat og drikke
Hotellet tilbyr et All Inclusive-program hvor måltidene serveres som buffé i hotellets restaurant. Frokosten består av omeletter, laget med lokalproduserte egg og nybrygget kaffe. Til lunsj og middag serveres en mengde ulike internasjonale og middelhavsinspirerte retter med blant annet salater, pastaretter og fersk fisk. I bassengbaren tilbys fargerike cocktails, lettere snacks og fersk juice.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et utendørsbasseng, et separat barnebasseng og en jacuzzi på solterrassen. Her finnes solsenger og parasoller. Aktiviteter som tilbys inkluderer tennis og bordtennis. Det finnes også en lounge hvor du kan se på TV, spille brettspill, lese bøker eller sitte i massasjestoler.

Trådløst internett er tilgjengelig kostnadsfritt over hele hotellområdet (inkludert i rommene) Nærområdet byr på aktiviteter som ridning, klatring, og dykking. For barn finnes en lekeplass, mens de voksne kan nyte en massasje.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Bil og sykkelutleie
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Vaskeri
- Barnepass
- Basseng og strandhåndklær

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet