Lardos, Rhodos

Lindos Princess Beach Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3353 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Lindos Princess er et godt likt og vakkert hotell som egner seg for deg som ønsker en avslappet ferie. Hotellet er familievennlig med et stort utvalg av aktiviteter og underholdning for store og små. På hotellområdet finnes hele tre store basseng, og vannsklier for de minste. Voksne kan nyte både treningsstudio og spa.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved Lardos Beach

Avstand fra nærmeste flyplass

60 km fra Rhodos flyplass

Overnatting

Her kan du bo i dobbeltrom (2-4 personer, hvorav 1 barn), dobbeltrom i bungalow (2-3 personer, hvorav 1 barn) eller familierom (2 voksne, 2 barn) med dør mellom oppholdsrom og soverom.

På rommene:

Aircondition, balkong eller terrasse, barneseng ved forespørsel, TV, safe, minibar, hårføner, badekar eller dusj, og dusj.

Mat & Drikke

Her finnes én bufférestaurant og tre á la carte-restauranter (gresk, italiensk og fiskerestaurant). Samt to bassengbarer og én bar inne på hotellet.

Dette er et All Inclusive hotell hvilket innebærer at alle måltider er inkludert.

All Inclusive: frokost, kontinental frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Vann, brus, lokal øl og vin til lunsj og middag. Samt ikke-alkoholholdige – og alkoholholdige drikkevarer i barene mellom 10.00-24.00. Snacks og småretter i strandbaren mellom 10.30-18.00. Én valgfri middag i á la carte restauranten pr uke.

Legg merke til at á la carte restaurantene er stengt tidlig og sent i sesongen.

Innhold og tider i All Inclusive vil opplyses om ved ankomst på hotellet.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning

For barna finnes det to barnebasseng med små vannsklier, samt et basseng for de eldre barna. Hotellet har et privat strandområde med solsenger og parasoller.

Foruten dette har Lindos Princess treningsrom, spa (mot betaling), hamam, aerobic, tennisbane, minigolf, bordtennis, biljard, vannpolo og vannsport mot betaling.

Nærmeste sentrum er Pefkos som ligger 3 km fra hotellet. Pefkos er en tidligere fiskelandsby som livnærer seg hovedsakelig av turisme nå. Tiltross for dette har ikke Pefkos mistet sin gamle sjarm. I dens to hovedgater finner du barer og restauranter.

Bare 8 km fra hotellet finner du Lindos med sin rike historie og sjarm. Her er det ypperlige muligheter for snorkling i St. Pauls bay, et bra utvalg restauranter og barer.

Øvrige tjenester

  • Badehåndklær

  • WiFi i resepsjonen mot betaling

  • Pc med internettilgang i resepsjonen

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.