Kolymbia, Rhodos

Anavadia

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 48 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

En kort gåtur fra stranden i Kolymbia finner du Hotell Anavadia. Hotellet har også en praktisk beliggenhet ettersom det er nært sentrum. Det store bassenget på hotellet har også en grunnere seksjon tilpasset barn, samt en innbydende solterasse for å nyte varmen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Stranden ligger 800 m fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 30 km fra Rhodes flyplass.

Overnatting

Lyse, moderne rom gir en romslig følelse, og de er alle utstyrt med balkong og terrasse. De har også telefon, klimaanlegg, tv, hårføner og kjøleskap. Du kan få tilgang til Internett mot avgift, og om strykejern trengs kan du forspørre i hotellets resepsjon. Rommene stelles 7 dager i uken.

Mat og drikke

Hovedmåltider blir servert i bufféform på faste tidspunkt. Maten er en god blanding av tradisjonelle greske retter og internasjonal mat. Bassengbaren tilbyr snacks, småretter og oppfriskende drikker.

Frokost serveres 07:00 -09:30

Lunsj serveres: 12:30 – 14:00

Middag serveres: 18:30-21.00

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellets store basseng er tilpasset både barn og voksne, og på samme område finner du en solterasse med solsenger og parasoller. Du vil også ha mulighet til å spille biljard, og i lobbyen finnes tv og Internett. Du kan også ta en gratis buss frem og tilbake til stranden om du ikke ønsker å spasere. Bussen går fem ganger daglig i høysesongen (juli-september) og tre ganger daglig i lavsesongen (mai, juni og oktober.)

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Room Service

  • Internett (mot avgift)

  • Parkering

  • Bagasjeoppbevaring

  • Klimaanlegg

  • Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.