Kalithea, Rhodos

Rodos Palladium Leisure & Wellness

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2113 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette 5-stjerners hotellet passer for den som ønsker å unne seg en riktig luksusferie! Rodos Palladium Leisure & Wellness er ett av Rhodos sine finere hotell med en fantastisk havutsikt og herlige grøntarealer. Hotellet har en perfekt beliggenhet like ved strandkanten og ligger bare en kort bussreise fra Rhodos by. På Rodos Palladium Leisure & Wellness finnes et stort bassengområde og massevis av aktiviteter for hele familien. Slik som det skal være på et luksushotell, finnes selvsagt et spa med en rekke behandlinger, samt anerkjente hotellrestauranter.

Hvor langt til nærmeste strand

Hotellet ligger like ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Ca. 15 km fra Rhodos Airport.

Overnatting

Her bor du romslig med elegant designede rom. I alle rom finnes et stort bad med dusj/badekar og hårføner. I tillegg har alle rom TV, cd/dvd-spiller, telefon, Internett, kjøleskap og aircondition, samt balkong eller terrasse.

Mat og drikke

Hotellrestaurantene tilbyr lekre lokale og internasjonale matretter. Restaurantene er kjente for sin kreativitet, smak og variasjon. Hovedrestauranten har en à la carte meny som spesialiserer seg på fersk sjømat og lokale middelhavsretter. Ellers finnes blant annet en amerikansk frokostbuffet. Her er du garantert et førsteklasses måltid i vakre omgivelser. Nyt morgenkaffen sammen med den pene utsikten mot middelhavet, eller innta et nydelig måltid under stjernehimmelen på restaurantens veranda.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

I hotellets store basseng finnes øyer med bassengbar, solstoler og parasoller. Det finnes både et separat barnebasseng og et oppvarmet innendørsbasseng. På den herlige sandstranden som ligger like ved hotellet finnes solstoler og parasoller som er gratis for hotellets gjester. Den som vil ha det litt ekstra luksuriøst kan besøke hotellets spa som tilbyr badstue, massasje, ansiktsbehandlinger, manikyr og mye mer. Legg merke til at ekstra avgift tilkommer for spabehandlinger.

For den aktive finnes masser av moro på hotellområdet. Her finnes treningsstudio, aerobics, vanngymnastikk, tennis, volleyball og minigolf. Hotellet tilbyr også miniklubb og kveldsunderholdning. Golfbanen Afandou (18 hull) ligger bare 8 km fra hotellet.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for utflykter. Du bor i utkanten av den populære feriebyen Faliraki, med et livlig sentrum og badeland. Du bor dessuten bare ca. 10 km fra Rhodos by.

Øvrige tjenester

  • Valutaveksling

  • Vaskeri

  • Parkeringsgarasje

  • 24timers resepsjon

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.