Ixia, Rhodos

Dionysos

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 850 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Dionysos er et strandkompleks som ligger vakkert til i Ixia, Rhodos. Hotellet er populært blant barnefamilier, men med nærhet til stranden er det også et populært valg blant par. Det ble sist renovert i 2002, og har et fargerikt design med en følelse av middelhavet. Her kan du nyte utsikten mot middelhavet fra hotellbalkongen eller rusle ned til den 250 meter lange stranden som finnes like ved. Hotellet har en stor omliggende hage og flere svømmebasseng.

Hvor langt til nærmeste strand
250 m

Avstand fra nærmeste flyplass
10 km

Overnatting
Her bor du i dobbeltrom med frokostbuffè eller i leilighet med selvhushold. Rommene er romslige og har eget bad med dusj/badekar og hårføner. Foruten dette har alle rom aircondition og balkong eller terrasse med utsikt mot havet eller hagen og bassenget.

Mat & Drikke
Hotellet har rikelig med spisesteder. I frokostrestauranten serveres det frokostbuffet daglig. Denne inkluderer et amerikansk alternativ, samt tradisjonelle lokale produkter. I tillegg kan man få greske og internasjonale spesialiteter i bassengrestauranten. Dionysos grill tilbyr spesialiteter av kjøtt og fisk, samt vegetariske retter, og på hjørnet finner du tradisjonell gresk kebab. Foruten dette kan hotellet tilby to bassengbarer og en cafè.

Aktiviteter, Fasiliteter & Underholdning
Utendørs svømmebasseng og solterrasse, samt to bassengbarer og en bassengrestaurant. Andre fasiliteter inkluderer et separat barnebasseng, en miniklubb, minigolf, lekeplass, et spillerom, et omfattende selskapslokale og romslige konferanserom, supermarked, gratis internettkrok.

Øvrige Tjenester
- 24timers resepsjon
- WiFi
- Bassengbar
- Saltvannsbasseng
- Ferskvannsbasseng
- Barnebasseng
- Tennis
- Sauna
- Høye barnestoler tilgjengelig på restaurant.
- Miniklubb
- Supermarked
- Lekeplass
- Wi-fi

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet