Ialyssos, Rhodos

Labranda Blue Bay Garden & Water Park

Les mer om hotellet

Oversikt
Labranda Blue Bay Garden & Water Park ligger rett ved Kremastistranden og har ett stort tilbud av aktiviteter for hele familien. Hotellområdet inneholder en vannpark*, som hotellets gjester kan benytte seg av og en dag, og vil ha gratis inngang en gang i uken under oppholdet. Hotellet ligger i Ialyssos Ixia, bare 5 km fra Rhodos by. Her finner du et bredt tilbud av shopping, restauranter, og barer. Labranda Blue Bay Garden er ett prisvennlig alternativ for en familieferie med aktiviteter eller om du vil ha en avslappende strandferie.

Labranda Blue Bay Garden & Water Park består av to ulike hotell; Labranda Blue Bay Beach (firestjerners) og Labranda Blue Bay Gardens (trestjerners). Hotellene har felles fasiliteter.

*Vannparken holder åpent fra 15 mai til 10 oktober, med forutsetning om at været er bra nok.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Blue Bay Hotel ligger rett ved stranden.

Avstand fra flyplass
4 km unna Rhodos flyplass.

Overnatting
Hotellkomplekset har 475 rom fordelt på en hovedbygning, et annex og bungalower.
Rommet på Labranda Blue Garden ligger i annexet, som ligger 300 meter fra hovedbygningen.

Du kan velge mellom standardrom (22m2 store) eller familierom (26 m2). Samtlige har klimaanlegg, telefon, TV, kjøleskap og møblert balkong eller terrasse. Familierommene består av to separate rom med to enkeltsenger i hvert rom.

Mat og drikke
I hotellets hovedrestaurant, Dionysos, serverer frokost, lunsj og middag i bufféform. Det finnes også en italiensk restaurant, en grillrestaurant og en tradisjonell gresk taverna. Du kan bestille snacks og drikke i barene, eller kjøle deg ned med en is.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellet kan du ta nytte av den morsomme vannparken og bassengene, spille basket, strandvolley, minigolf, bordtennis, biljard og tennis. Det finnes også et innendørsbasseng (kun for gjester over 18 som har bestilt spatjenester.) For barn finnes et separat barnebasseng og en barneklubb som ordner daglige aktiviteter. Kveldsunderholdning tilbys for hele familien i form av show, karaoke og gresk aften.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Valutaveksling
- Vaskeri
- Lite supermarked
- Safe
- Bagasjeoppbevaring
- Vekkingstjeneste
- Barnevakt
- Utleie av bil, sykkel og motorsykkel

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.