Ialyssos, Rhodos

Electra Palace

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2162 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Med sin uslåelige beliggenhet rett på stranden så tilbyr Electra Palace femstjerners luksus like ved havet. Her finner du moderne fasiliteter, gourmetmat og et flott tilbud av aktiviteter til familier og gjester i alle aldre. I tillegg har hotellet et flott spa med en rekke fasiliteter og behandlinger.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Dette hotellet ligger 7 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting
Classis Rooms ligger i sin egen avdeling av hotellet, skjermet av flotte grønne hager og med en smakfull innredning. Her får du en balkong med utsikt mot hagen eller bassenget, bad, klimaanlegg, TV, trådløst internett, safe og hårføner. I tillegg får du litt ekstra luksus i form av badeartikler, morgenkåper og tøfler.

Om du er ute etter litt mer luksus under ferien kan du oppgradere til en rekke Superior Rooms, som har havutsikt. Du kan også sjekke ledighet i Junior, Family eller Seafront suitene, som har herlige stueområder med underholdningssenter, perfekt for når du skal feire noe litt spesielt.

Mat og drikke
Electra’s, som er hotellets hovedrestaurant serverer en buffet med greske og internasjonale retter. For en avslappet à la Carte-restaurant kan du besøke Al Convento Italian venue, samt A La Chinoise for asiatiske retter, og middelhavsmat får du på Orientalista. Dessert og is fås på Sugar Cube gelateria og her finnes også en rekke barer som serverer ulik drikke. Vi kan absolutt anbefale et besøk til Sea Cret, som er kun for voksne og har en fantastisk havutsikt.

**Vennligst merk deg at hotellet har en dresskode som gjelder på alle
serveringssteder. Menn bes om å bruke langbukser**

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her får du et herlig lagunelignende basseng og en romslig solterrasse. Her finnes også en rekke valg for underholdning og sportsfasiliteter. I tillegg finnes treningssenter, spa med innendørsbasseng og en rekke behandlinger og fasiliteter.

Hotellet er meget barnevennlig ettersom det har en rekke fasiliteter og aktiviteter, som en barneklubb (mellom april og Oktober) med forskjellige aldersgrupper, og det finnes en fargerik lekeplass også.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Underholdning
- Barneklubb
- Internett
- Spa
- Døgnåpen resepsjon
- Barnevakt
- Lekeplass
- Safe
- Lounge
Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.