Faliraki, Rhodos

Tsampika Hotel & Studios

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 187 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Det familiedrevne hotellet Tsampika Hotel & Studios passer perfekt til deg som leter etter et rolig sted å bo med nærhet til sentrum. Her bor du bare en ti minutters spasertur fra sentrale Faliraki, og stranden ligger 900 meter unna. Hotellet tilbyr enkelt innredede rom med balkong som har utsikt over bassengområdet. Du finner også en restaurant og en bar som serverer drikke med og uten alkohol. Bare 50 meter fra hotellet finnes også en busstasjon – hvorfor ikke gjøre en dagsutflykt til Rhodos by som ligger 14 km unna?

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 900 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 16 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting

Du bor i enklere rom med TV, hårføner, klimaanlegg og møblerte balkonger med bassengutsikt.

Mat og drikke

På hotellets restaurant serveres greske og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Her finnes også en bar som er åpen fra morgen til kveld og tilbyr kaffe, alkoholfri drikke samt cocktails.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har en solterrasse med parasoll og solsenger samt et utendørsbasseng og et separat barnebasseng. I baren finnes en TV, biljardbord og gratis trådløst internett. Kvelder med grilling og temafester ordnes også rundt bassenget. Stranden ligger bare 900 meter unna og en busstasjon med lokalbusser ligger 50 meter fra hotellet. Sentrale Faliraki ligger 10 en 10 minutters spasertur unna og her finnes du et stort tilbud av matsteder, shopping og underholdning.

Øvrige tjenester

  • Internett

  • Parkering

  • Klimaanlegg

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.