Faliraki, Rhodos

Sun Maris Studios

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 167 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Sun Maris Studios er ett populært familieeid hotell like utenfor Faliraki. Dette vesle hotellet lokker gjester tilbake år etter år, med et vakkert bassengområde omringet av hager og grønne trær. Her bor du veldig enkelt men prisvennlig, og bare noen minutter til stranden. Her blir du personlig tatt vare på av eierne og hotellet tilbyr en veldig hjemmekoselig følelse.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 600 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 17 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting

Du bor i en ettromsleilighet med plass til opptil tre personer. Disse har telefon, bad og en kjøkkenkro med kokeplater og et minikjøleskap. Klimaanlegg og safe finnes også tilgjengelig mot en avgift.

Mat og drikke

Her kan du enkelt lage din egen mat i leiligheten. I området finnes også en restaurant, en kafe og en matbutikk. På hotellets bar serverer også enklere retter, snacks og drikke, med eller uten alkohol.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet hat et solrikt basengområde med parasoll, solsenger og et utendørsbasseng med en grunnere del for barn. Trådløst internett finnes også tilgjengelig i alle fellesarealer. Dessuten ligger Anthony Quinn-bukten rett i nærheten, som er kjent for å være et perfekt sted for snorkling. Du kan også spasere til Hipparchos Observatoria & Cafè som tilbyr en fantastisk utsikt over havet.

Øvrige tjenester

  • Internett

  • Parkering

  • Bilutleie

  • Valutaveksling

  • Safe

  • Klimaanlegg

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.