Faliraki, Rhodos

Maran Aparthotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 119 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Maran Aparthotel er et familievennlig leilighetshotell som ligger i høyden med utsikt over Faliraki by. Her bor du i leiligheter hvor du enkelt kan lage din egen mat. Hotellet har også ett trivelig bassengområde med separat barnebasseng og solsenger og parasoller.

Du kan også nyte en kjølig drink i bassengbaren eller besøke spillerommet. Bare 20 minutter unna ligger sentrale Faliraki som tilbyr ett stort tilbud av butikker, aktiviteter og restauranter.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 2 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 15 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting

Du bor i ettromsleiligheter med telefon og en fullt utrustet kjøkkenkro. Vissa av rommene har klimaanlegg (mot avgift) og havutsikt.

Mat og drikke

Hoteller har en restaurant hvor måltider serveres hver dag. Her finnes også en bassengbar hvor du finner snacks lettere retter og drikke. Du kan også lage din egen mat i leiligheten. Et supermarked finnes også på hoteller samt at sentrum ligger ca. en 20 minutters spasertur unna og her finner du flere matbutikker og restauranter.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har en solrik terrasse med parasoller og solsenger. Her finnes også et utendørsbasseng og en separat barnebasseng. Ett spillerom og et internetthjørne finnes også. I Faliraki finner du også et stort tilbud av aktiviteter og severdigheter.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Internett

  • Safe

  • Lite supermarked

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.