Faliraki, Rhodos

Cyprotel Faliraki Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1587 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Hotellet ligger bland grønne hager i en liten høyde med fantastisk utsikt over middelhavet og Faliraki. Med beliggenhet på vakre Rhodos og bare ti minutters spasertur fra Falirakis strand og bare ti minutter fra selve Faliraki. Hotellet er perfekt for familier og par av alle nasjonaliteter og det ligger nær Falirakis spennende natteliv.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Stranden ligger ca 1.7 km unna hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 17 km fra flyplassen.

Overnatting

Cyprotel Faliraki Hotel ligger gjemt i grønne hager, på toppen av en bakke med heftig utsikt over havet og Faliraki. Hotellet består av rom med moderne innredning med lyse møbler og flisebelagt gulv. Rommene leder ut til møblerte balkonger og har utsikt over hotellgården eller bassengene. Hotellet ligger bare 15 minutter fra Faliraki, og egner seg perfekt til familieferien med barnevennlig underholdning.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 1.5 km unna.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger ca. 18 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting

Rommene på hotellet har moderne innredning med flisebelagt gulv. Her finner du også en møblert balkong med utsikt mot bassenget eller hagen rundt hotellet. På badet finner du badekar/dusj og hårføner. Alle rom har TV og klimaanlegg (mellom juni-oktober), telefon, takvifte, minikjøleskap og safe til leie. Rommene stelles 7 dager i uken.

Mat og drikke

Hotellet tilbyr opphold med All Inclusive, og da inngår alle måltider, drikke og snacks i totalprisen. Måltidene blir alle servert som buffé i hovedrestauranten.

Det ordnes også temakvelder tre ganger i uken, samt det finnes tre barer som serverer lettere snacks og drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes flere basseng, hvorav ett har morsomme vannrutsjebaner, og barnebasseng med vannlekeplass.

Sportsfasilitene på hotellet inkluderer bordtennis, biljard, aerobics, vanngymnastikk, darts, tennisbaner, squashbaner og et underholdningsprogram ved bassengene.

Underholdningsprogrammet er tilpasset for barn mellom 4-12 år (6 dager i uken), og et separat for voksne. Et kveldsshow med levende musikk arrangeres flere ganger i uken. I nærheten finnes sykkelutleie, minigolf, 18-hulls golfbane og en mengde ulik vannsport.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Parkering

  • Supermarked

  • Valutautveksling

  • Lekeplass

  • Daglig busservice til og fra stranden. (Avgangstider varierer etter forespørsel.)

  • Internett

  • Suvenirbutikk

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme