Faliraki, Rhodos

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2652 vurderinger

Les mer om hotellet

Populært All Inclusive-hotell, 100 meter fra stranden og 200 meter fra Falirakis sentrum. Hotellet er populært blant barnefamilier, og egner seg fint for en bare til Falirakis vannpark, 4 km unna.

Dette hotellet tilbyr et fint bassengområde med tre store basseng et separat barnebasseng. Ved ett av bassengene finnes en vannrutsjebane, som garantert blir en hit for barna. På hotellet finnes aktiviteter som aerobics og strandvolley, og flere aktiviteter som ulik vannsport kan prøves på stranden. Det internasjonale hotellpersonalet arrangerer aktiviteter og underholdning for hele familier. Barn kan også leke på lekeplassen eller i lekerommet innendørs.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger bare 100 meter fra Falirakis flotte klappersteinsstrand, som også er langgrunn.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 19 km fra Rhodos sin flyplass.

Overnatting

Her bor du i fine rom med klimaanlegg (mellom 1 juni og 15 september). Alle rom har balkong, minibar (mot avgift), satellitt-TV, bad og hårføner.

Mat og drikke

Her finnes flere restauranter. Hovedrestauranten serverer buffé til frokost, lunsj og middag. Andre restauranter serverer à la Carte med ulike tema – du kan spise gresk, italiensk, asiatisk og meksikansk. Hotellet har tre barer hvor det serveres drikke og snacks.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har tre større basseng og ett barnebasseng. Ett av bassengene har en vannrutsjebane. Aktivitetstilbudet på hotellet består av aerobics, strandvolleyball, tennis og bordtennis. Hotellets internasjonale personale arrangerer underholdning og aktiviteter for små og store – både på ettermiddagen og på kvelden.

For barn finnes også lekerom og lekeplass.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Trådløst internett (gratis i lobbyen, mot avgift på rommet)

  • Bagasjeoppbevaring

  • Valutaveksling

  • Vaskeri

  • Parkering

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.