Afandou, Rhodos

Afandou Bay Resort suites

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 195 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Afandou Bay Resort ligger ved en av Rhodos sine vakreste strender, Afandou Beach, bare 500 meter fra ett av Hellas sine mest populære golfbaner. Ferieanlegget ligger 18 km fra Rhodos By sitt sentrum og har nærhet til alle av Rhodos sine severdigheter og attraksjoner. Hotellet har moderne design og fem stjerner, noe som passer perfekt for deg som kjøle seg ned i byen varme og koble av i et behagelig og avslappet miljø.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Byggene ligger rett ved Afandou Beach.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger bare 24 km fra flyplass.

Overnatting
Hotellet består av suiter med ett eller to soverom, utrustet med klimaanlegg, TV, tilgang til internett, telefon, safe, og kjøleskap. Dessuten har alle rom egen terrasse med utsikt over den vakre hotellhagen og delvis havutsikt.

Mat og drikke
I hovedrestauranten serveres frokost mellom 07:00 – 10:00 og middag mellom 18:30 – 21:00. Afandou Bay Resort tilbyr muligheten til å oppdage all slags skatter fra det greske kjøkkenet, hotellets kokk kan også lage en mengde retter fra det tradisjonelle greske kjøkkenet som serveres i hotellets restaurant eller på rommet.

Det finnes også en lobbybarsom er åpen mellom 18:00 - 20:00, og denne bare ligger rett ved resepsjonen med en flott terrasse og tilbyr en mengde ulik vin, drinker, cocktails, kaffe og annen drikke, samt desserter.

Hotellets bassengbar har åpent mellom 10:00 og 18:00 og her får du snacks, sesongens frukt, is, kaker og ulike forfriskninger og fersk juice.

Om du ønsker er det mulig å få Room Service mellom klokken 08:00 – 23:00.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet fasiliteter inkluderer et utendørsbasseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Andre tilgjengelige fasiliteter inkluderer et spa med boblebad, badstue, treningssenter og massasje ved bestilling samt bordtennis og en tennisbane.

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.