Rethymnon, Kreta

Minos Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 763 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Godt likt hotell i nærheten av både strand og sentrum. Minos Hotel har en vennlig atmosfære med et serviceinnstilt personale. På hotellområdet finnes det to badebasseng og sportsaktiviteter som tennis og vannaerobic. Du bor bare noen minutters gange fra den milelange sandstranden der dere kan nyte sol og bad eller teste ulike vannsporter. Hotellet ligger cirka 1 km fra Rethymnon by med en vakker fiskehavn, severdigheter, restauranter og butikker. Hit reiser du enkelt med taxi eller som en gåtur langs stranden.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 150 m fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 80 km fra Heraklion flyplass og 75 km fra Chania flyplass.

Overnatting

Hyggelig innredde dobbeltrom, superiorrom og suiter. I alle rom finnes det balkong eller terrasse, luftkondisjonering, TV, telefon, kjøleskap, hårføner og fullt utstyrt baderom. Velger du å bo i et superiorrom finnes det også te- og kaffefasiliteter, badekar, badekåpe og tøfler.

Suitene ligger i øverste etasje og har vakker utsikt over byen, og du har tilgang til en solterrasse med solstoler som bare deles med andre gjester som bor i suiter. I tillegg finnes det også DVD-spiller og minibar.

Mat og drikke

Hotellets hovedrestaurant Ambrosia serverer frokostbuffé og middagsbuffé med både tradisjonelle greske retter og internasjonale retter. Ved bassenget finnes en bassengrestaurant som serverer drikke, snacks og enklere måltider som pasta, salater, grillet kjøtt og smørebrød. Hotellet har også en bar og café.

Frokostbuffé: 07.00- 10.00

Lunsj (i bassengrestauraten): 12.30 – 16.00

Middagsbuffé: 18.30–21.00

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotellområdet finnes det to basseng med solstoler og parasoller. For deg som ønsker å være aktiv finnes det et lite treningssenter samt mulighet til å spille tennis og bordtennis. Hotellets personale arrangerer aktiviteter som vanngymnastikk, vannpolo og dansetimer.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • 3 etasjer (heis)

  • Parkering

  • Roomservice

  • Bagasjeoppbevaring

  • Souvenirbutikk

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.