Platanias, Crete West

Minoa Palace Resort & Spa Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1695 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Minoa Palace Resort & Spa er et luksuriøst hotell som tilbyr gjestene det lille ekstra av komfort og service. Minoa Palace ligger like ved stranden Platanias. Hotellet anses som et av de beste hotellene på Kreta. Her er flere bassengområder, uteterrasser og restauranter.

Hvor langt til nærmeste strand?

100 m fra Platanias

Avstand fra nærmeste flyplass

27 km fra Chania

Overnatting

Her bor du i romslige og pene dobbeltrom for 2-3 eller 2-4 personer.

Alle rom har aircondition, terrasse eller balkong, barneseng på forespørsel, satellitt-tv, romservice, safe kan leies i resepsjonen, minibar, vannkoker kan leies, hårføner, badekar med dusj, og wc.

Mat & Drikke

Hotellet har blant annet à la carte-restaurant, bufférestaurant for frokost og middag og e tradisjonell kretisk kafé. Her er også bassengbar og bar. Barnestoler tilgjengelig.

Frokostbuffé er inkludert i grunnpris. Du kan bestille halvpensjon (frokost – og lunsj – eller middagsbuffé) eller helpensjon (frokost-, lunsj – og middagsbuffé) mot betaling.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning

Hotellet har flere bassengområder med flere store utendørsbasseng samt et innendørsbasseng som er oppvarmet. I hotellets spa finnes et boblebad. Bassengområdet har solterrasser med solsenger. Badehåndklær er tilgjengelig.

Hotellet har et herlig Spa hvor du kan motta behandlinger mot betaling. Minoa Palace har treningsrom, tennisbane, bordtennis og biljard, samt vannsport mot betaling.

Hotellets Spa og treningsrom har 16 års aldersgrense.

Øvrige tjenester

  • WiFi på hele hotellet inkludert

  • Parkering

  • Vaskeriservice

  • Minimarked på hotellet

  • Safe i resepsjonen mot betaling

  • Resepsjon

  • Heis

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.