Maleme, Crete West

Atlantica Creta Princess Aqua Park & Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2168 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Louis Creta er et moderne og godt vedlikeholdt hotell bestående av en hovedbygning, samt et utvalg av bungalower. Med sine mange vannsklier, og god beliggenhet i et rolig område, er dette det perfekte valget for barnefamilier! Det er vel verdt å utforske dette vakre områdets billedskjønne fiskelandsbyer eller besøke Chania som ligger bare en kort busstur unna.

Hvor langt er det til nærmeste strand

Hotellet ligger rett ved den lange sand/steinstranden. Utenfor hotellet går det en gratis strandbuss til Chania, som ligger 17 km unna, tre ganger per dag.

Avstand fra nærmeste flyplass

Chania flyplass ligger 30 km unna.

Overnatting

Rommene er smakfullt innredet og er utstyrt med bad, hårføner, telefon med direktelinje, satellitt / kabel-TV, radio, minibar / kjøleskap, en safe til leie og sentraltstyrt klimaanlegg. Den fantastiske utsikten over sjøen kan nytes fra rommene.

Mat og drikke

Lunsj og kveldsmat er tilgjengelig som buffet med et utvalg av tradisjonelle retter.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Fasiliteter inkluderer 2 barer, en pen kafé og 2 restauranter. Det er mulig å slappe av i TV-rommet, eller danse hele natten i hotellets nattklubb, og de som er på forretningsreise kan benytte seg av de to konferanserommene (maksimal kapasitet på 550 personer). Yngre gjester kan ha det gøy på lekeplassen og delta i barneklubbens aktiviteter. Et vaskeri er tilgjengelig og det er også en parkeringsplass for gjester som ankommer med bil.

På den velstelte eiendommen vil gjestene finne et bassengkompleks med 2 bassenger, barnebasseng, snackbarer og en restaurant. Solsenger og parasoller.

Sportsentusiaster kan prøve ut tennis, bordtennis, basketball, volleyball, minigolf og biljard / snooker (mot avgift). Det er et vanlig underholdningsprogram for både unge og gamle.

Øvrige tjenester

  • Heis

  • Resepsjon

  • Safe

  • Valutaveksling

  • Lite supermaked

  • Gullsmed

  • Postkontor

Ekstra avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.