Kolymvari, Kreta

Chrispy World

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 778 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Chrispy World ligger rett utenfor Kolimbari langs kysten i Chania. Dette hotellet ligger i nærheten av stranden, har flere bassengområder, et spa og en tennisbane til utleie. Hotellet har en restaurant, en bar og en bassengbar. Gjestene kan her velge å bo med All Inclusive - perfekt for familien! Hotellet tilbyr også en engelskspråklig barneklubb og lekeplass. Her bor gjestene i romslige og velutrustede rom med balkong eller terrasse.

Kolimbari er en rolig og sjarmerende by. Hvis du ønsker å besøke et større feriested kan du lett reise fra Kolimbari til Platanias eller Chania med taxi eller lokalbuss.

***Rommene på dette hotellet er bygget i maisonette-stil, med en lang trapp som leder opp til rommene. Derfor kan vi ikke anbefale dette hotellet til personer som har vanskeligheter med å gå ***

Hvor langt er det til nærmeste strand
Nærmeste strand er Rapaniana-stranden som ligger 300 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 42km fra Chanias flyplass og 161 km fra Heraklions flyplass.

Overnatting
Her bor gjestene i lyse, romslige rom med utsikt over hagen eller bassenget. Rommene har luftkondisjonering, balkong/terrasse, satellitt-TV, safe (mot avgift), kjøleskap, hårføner og bad med dusj.

Mat og drikke
Her finnes det en bufférestaurant, en bar og en bassengbar. Hvis dere velger å bos med All Inclusive er mat og drikke inkludert frem til kl 12 på avreisedagen.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her finnes det tre forskjellige bassengområder, med tre voksenbasseng og et barnebasseng. Gjestene kan benytte seg av solstolene som omgir bassengene. Badehåndklær lånes ut uten avgift hvis dere bestiller deluxe-rom og kan leies mot avgift i strandrommene. På hotellet kan gjestene også leie tennisbanen eller spille bordtennis og biljard. Hotellets spa tilbyr boblebad med mer, mot avgift.

I juni til september arrangerer hotellpersonalet sportsaktiviteter som volleyball og fotball.

For barn finnes det en internasjonal engelskspråklig barneklubb (juni-september), samt lekeplass og spillerom.


Øvrige tjenester
- 24 timer resepsjon
- WiFi
- Vaskeri
- Bilutleie

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.

Vis hotell og strender på kartet