Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Gouves, Crete East

Gouves Water Park Holiday Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2220 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Gouves Park er ett populært hotell med All Incluisve og egen vannpark med flere spennende vannrutsjebaner. Der finnes noe for alle aldre, med vannrutsjebaner som er morsomme for barn og ett flott spa som tilbyr avslappende behandlinger. Om du vil holde deg i aktivitet finnes et sportsplan hvor du kan spille fotball, tennis og volleyball. Hotellets personale ordner også aktiviteter og underholdning for liten og stor. Du bor dessuten bare et kort stykke fra sentrum og du tar deg til Kretas hovedstad Heraklion på 20 minutter med bil.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 350 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 17 km fra Heraklion flyplass og 163 km fra Chanias flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i standardrom, familierom, etasjeleiligheter eller familiesuiter. Samtlige har klimaanlegg, TV, telefon, kjøleskap, hårføner og møblert balkong eller terrasse.

Mat og drikke
I hotellet hovedrestaurant, Dionyssos får du frokost, lunsj og middag i bufféform. Du kan velge å bo med All Inclusive. Det finnes også en à la Carte-restaurant som serverer asiatiske retter samt en bar, en snackbar og en bassengbar hvor du bestiller kjølig drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har tre utendørsbasseng, to barnebasseng og vannrutsjebaner (begrenset åpningstid). Rundt omkring på solterrassen finnes en parasoll og solsenger. Hotellet har også et underholdningsprogram og en barneklubb som ordner aktiviteter for barn. Aktiviteter som tilbys er tennis, volleyball, minifotball, strandvolleyball og bordtennis. Internett er tilgjengelig kostnadsfritt i resepsjon og i lobbyen.

**Vennligst noter deg at vannrutsjebaner har en lengderestriksjon på 120 cm.**

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Barnevakt
- Valutaveksling
- Internett
- Vaskeri
- Supermarked
- Safe
Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.