Elounda, Crete East

Elounda Water Park Residence Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1655 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor du på toppen av en ås, bare 800 meter fra sentrum i Elounda. Hotellet har et stort basseng med en liten vannsklie som barna liker. Her finnes det også en lekeplass og et spillrom med biljard, bordtennis, airhockey, og spill for yngre barn. For eldre gjester finnes det tennis og treningssenter. Her finnes det også mulighet til å spille minigolf – noe som er godt likt blant både små og store. Fra hotellet går det en gratisbuss ned til Elounda hvor man finner strender, en vakker havn, shopping og barer. Fra Elounda går det også båter til øya Spinalonga – perfekt for en dagstur!

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 1,5 km unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Her bor dere 68 km fra Heraklions flyplass og 216 fra Chanias flyplass.

Overnatting

Her bor gjestene enten i leiligheter (2-4 personer) eller i villa (2-6 personer).

Alle leiligheter har soverom, bad med badekar, oppholdsrom med sovesofa, safe, telefon, satellitt-TV, radio, luftkondisjonering og balkong.

I villaene bor man med to soverom, bad med badekar, kjøkken, oppholdsrom med sovesofa, luftkondisjonering, safe, telefon, satellitt-TV, radio og en stor terrasse med privat basseng.

Mat og drikke

Her finnes det en hovedrestaurant som serverer buffé til frokost, lunsj og middag. Det finnes også en tradisjonell gresk taverna som selger lunsj og middag à la carte. Hotellet har en bassengbar som serverer drikke hele dagen. Ønsker dere å lage mat selv er det selvfølgelig også et alternativ – hotellet har en liten matvarebutikk hvor man kan handle inn maten selv.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det et stort basseng hvor man kan avkjøle seg fra den greske varmen, omgitt av en herlig solterrasse med solstoler. For barna har hotellet to lekeplasser (et utendørs og ett innendørs), en barneklubb (juli-august) og et spillrom der dere blant annet har bordtennis, airhockey og biljard. På hotellet kan gjestene spille minigolf og tennis. Voksne gjester kan besøk hotellets treningssenter og deres spa der man også finner et boblebad.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internetthjørne

  • WiFi (fellesområder)

  • Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.