Agia Marina, Crete West

Giannoulis Santa Marina Plaza - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 656 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Santa Marina Plaza ligger på en fin strand i byen Agia Marina, bare 9 km fra Chanias sentrum. Dette hotellet er bare de over 16 år, hvilket gjør dette til en riktig ferieperle hvis man er ute etter en avslappende ferie på Kreta. Her bor du i store lyse rom med balkong, som har utsikt mot havet, det grønne hotellområdet, eller den herlige naturen hotellet er omgitt av. Hotellet har et stilrent bassengområde, velværesenter med treningssenter, innendørsbasseng, jacuzzi, massasje og spabehandlinger.


Hvor langt til nærmeste strand
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Chanias flyplass ligger 15 km unna.

Overnatting
Alle rom har egen balkong, romservice, radio, telefon, airconditioning, minibar og baderom.

Mat og drikke
På Santa Maria Plaza har du to restauranter å velge mellom. I hovedrestauranten serveres frokost og middag som buffè. Kokkene byr også på ’show cooking’. Hotellet har en à la carte restaurant som heter Azzuro. Her serveres lokale retter fra Kreta og middelhavet. Snacks, mindre måltid og drikkevarer serveres i bassengbarene.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et herlig bassengområde, samt spa og velværesenter. På kveldene arrangerer hotellet livemusikk i bassengbaren eller hovedbaren. På søsterhotellet Santa Marina Beach som ligger 200 meter unna kan man ta del i en gresk aften. I nærheten av hotellet finnes muligheter for å prøve vannsport, ridning, sykling, bowling og mye mer.

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- Strandhåndduker (mot depositum)
- Vaskeri
- WiFi (mot avgift)
- Bagasjeoppbevaring
- Romservice

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.