Agia Pelagia (West Heraklion), Crete East

Blue Bay Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1668 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Blue Bay Resort på Kreta tilbyr fasiliteter for hele familien. Av de fire badebassengene har ett av dem vannsklier, mens et annet bare er til for avslapping. Her bor gjestene med vakker utsikt over havet med tilgang til et velutstyrt spa med forskjellige behandlinger. For barna finnes det her en internasjonal barneklubb under sommerhalvåret. Hotellet kjører gratis strandbuss til Monaftis-stranden fire ganger om dagen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger ca 250 meter unna. Hotellet tilbyr en gratis strandbuss til Monaftis-stranden, som ligger litt lengre bort, fire ganger om dagen.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 25,5 km fra Heraklion flyplass og 128 km Chanias flyplass.

Overnatting

Her bor gjestene i fine rom med balkong, satellitt-TV, verdiskap, luftkondisjonering, minikjøleskap og bad med toalett og badekar med dusj eller bare dusj.

Mat og drikke

På dette hotellet finnes det to restauranter - bufférestauranten Amvrosia der alle All Inclusive-måltider serveres, samt à la carte-restauranten Panorama som serverer lokale retter. Måltider på Panorama inngår ikke i All Inclusive. På hotellet finnes det også en hovedbar og en bassengbar som serverer både drikke og snacks.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det forskjellige badebasseng, inkludert et for avslapping, et aktivitetsbasseng med vannsklier og et tredje barnebasseng. På hotellet finnes det en sportsbane hvor gjestene kan spille tennis, volleyball, eller fotball. Hele familien kan spille minigolf eller bordtennis og de voksne kan besøke treningssenteret hvis de ønsker det. På hotellets spa tilbys det forskjellige behandlinger mot en ekstra kostnad.

Hotellets personale arrangerer underholdning og aktiviteter - og fra midten av juni til midten av september finnes det en barneklubb for barna.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi (i fellesareale)

  • Minibank

  • Bilutleie

  • Bagasjeforvaring

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte fasiliteter.