Tigaki, Kos

Labranda Marine Aquapark Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1476 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Labranda Marine Aquapark Resort er et unikt hotell nord i Kos, nær Tigaki stranden. Kos sentrum ligger omtrent 6 km unna. Hotellet tilbyr en rekke familievennlige fasiliteter, inkludert et badeland kun for hotellets gjester. Badelandet byr på et bredt utvalg av vannsklier, og et bølgebasseng med praktfull utsikt over Egeerhavet. Hotellet har i tillegg fasiliteter som passer for voksne, som for eksempel treningssenter, volleyballbane og tennisbane. Rommene er stilrent innredet og alle har balkong. Gjester som velger å bo med All Inclusive har alle måltider og drikke inkludert i prisen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved en sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 19 km fra Kos flyplass.

Overnatting
Her bor gjestene i fint innredede rom - enten dobbeltrom eller familierom. Familierommet består av en stue og ett eller to soverom (romtypen family 2 bedroom består av en stue og to soverom).

Alle rom har balkong og luftkondisjonering, satellitt-TV, DVD-spiller, telefon, WiFi, kjøleskap og hårføner.

Mat og drikke
Dette hotellet har tre restauranter - en bufférestaurant, en italiensk restaurant og en à la carte-restaurant som serverer en variert meny. Med All-Inclusive er alle målter inkludert, og serveres som buffé i bufférestauranten. Middag kan også spises på hotellets Italienske restaurant. Snaks, mellommåltider, drikke og is er også inkludert med All Inclusive.

***Shorts er ikke tillatt i hotellets restauranter.***

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellets badeland består av fire forskjellige bassenger, hvorav ett av disse er et stort bølgebasseng (Poseidon Adventure Wave Pool). Ved Olympusbassenget med piratema, finnes det fem forskjellige, store vannsklier, og tre mindre vannsklier for yngre barn.

Hotellet har også en barneklubb (sommersesongen), lekeplass, tennisbaner, basket volleyball, fotball, treningssenter, biljardbord (mot ekstra avgift), massasjerom (ekstra avgift), hoppeslott (i enkelte perioder og mot avgift), TV/dataspill (mot avgift).

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- WiFi (gratis)
- Internetthjørne (mot avgift)
- Mulighet til å leie laptop (mot avgift)
- Liten dagligvare
- Valutaveksling
- Vaskeri (mot avgift)
- Bagasjeforvaring
- Basseng-/strandhåndklær (depositum)

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.