Kardamena, Kos

Sunny View Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 480 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Et enkelt hotell 500 meter fra nærmeste strand og 2,5 km fra Kardamenas sentrum. Du når lett frem til sentrum ved hjelp av en lokal buss.

På dette enkle men populære hotellet venter et flott bassengområde med et stort utendørsbasseng og et mindre barnebasseng. Begge basseng er omringet av solsenger og parasoller. Hotellet har en lekeplass og en gang i blant arrangeres volleyball i det store bassenget. Hotellet har en liten restaurant som også fungerer som snackbar om dagen og en enklere frokostbuffè.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger bare 500 meter fra nærmeste sand/klappersteinsstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 8 km fra Kos flyplass.

Overnatting

Her bor dere i enkle dobbeltrom med to enkeltsenger, møblert balkong, bad og TV. Mot avgift kan du få trådløst internett.

Mat og drikke

Hotellet har en liten restaurant eierne av hotellet selv står for maten. Om dager serveres snacks, samt ulik drikke både med og uten alkohol. Frokosten serveres som en enkel buffé om morgenen.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Dette hotellet har et stort utendørsbasseng og et mindre badebasseng. Ved bassenget organiseres vannpolo. For barna finnes et utendørsbasseng og en lekeplass. Dere bor 500 meter fra stranden og 2,5 km fra sentrum i Kardamena hvor dere finner en mengde aktiviteter.

Øvrige tjenester

  • Resepsjon

  • Bilutleie

  • Valutaveksling

  • Trådløst internett (mot avgift)

  • Parkering

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.