Kardamena, Kos

Mammis Studios

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 198 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Like utenfor den lille fiskerbyen Kardamena ligger det hjemmekoselige hotellet Mammis Studios. Du har bare 2 km inn til sentrum og 25 km til Kos by. Du bor i lyse rom med balkong eller terrasse med utsikt mot det Egeiske havet. Hotellet har en restaurant hvor lettere måltid serveres hver dag og en bar hvor du kan nyte drikke, med eller uten alkohol. I Karmadema finnes også et stort tilbud av aktiviteter og severdigheter samt at du kan ta en båttur til vulkanøye Nisyros som ligger rett i nærheten, perfekt for en dagsutflykt.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hoteller ligger like ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 10 km fra Kos flyplass.

Overnatting

Hotellet tilbyr 21 rom fordelt på to etasjer. Samtlige har klimaanlegg, hårføner, kjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse med havutsikt.

Mat og drikke

Hotellet har restaurant og snackbar hvor du finner lettere retter og snacks, en kveld i uken så ordnes også en grillkveld. Her finnes også en bar hvor du kan velge blant ett stort tilbud av drikke med eller uten alkohol.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har en solterrasse med parasoll og solsenger samt et utendørsbasseng. Her finnes også en lekeplass for barn, som ligger i den lune hotellhagen. Ett aktivitetsrom med biljard og et internetthjørne finnes også, og i baren finnes en TV. Hotellets personal ordner også underholdning i form av quiz og filmvisning ved bassenget.

Øvrige tjenester

  • Internett

  • Parkering

  • Valutaveksling

  • Klimaanlegg

  • Internetthjørne

  • Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.