Kardamena, Kos

Lagas Aegean Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 435 vurderinger

Les mer om hotellet

Overnatting
Det beste med Aegean Village er den rolige og vakre beliggenheten. Her er det legg å komme i feriestemning! Fra bassengområdet har du en strål­ende utsikt over havet, og ikke trenger du å gå sulten heller – her er både snackbar og restaurant når du vil ha avveksling fra kjøkkenkroken.
Populært leilighetshotell som består av flere bygninger. Basseng med barneseksjon og gratis solstoler. Snackbar og à la carte-restaurant.

Hvor langt er det til den nærmeste stranden?
Avstand til strand 100 m

Overnatting
Moderne superiorrom (ca. 24m²) med TV og telefon, lite kjøleskap og vannkoker. Gratis deponering og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Smakfulle ettromsleiligheter (ca. 26m²); noen i tradisjonell stil. Mulighet for ekstra oppredning på sovesofa/liggestol. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker, TV og telefon. Kaffemaskin og brødrister. Gratis luftkondisjonering og deponering. Dusj og wc, hårføner. Balkong, terrasse eller markterrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Noen leiligheter har inngang via uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Smakfulle toromsleiligheter i varierende størrelse (ca. 30 og ca. 45m²); noen i tradisjonell stil. Ett soverom og ett oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker, TV og telefon. Kaffemaskin og brødrister. Gratis luftkondisjonering og deponering. Dusj og wc, hårføner. Balkong, terrasse eller markterrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Noen leiligheter har inngang via uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Mat og Drikke
For de som bor i rom er frokost inkludert, og de som bor i leiligheter kan kjøpe frokost mot tillegg.

Gjestene kan nyte frokost og middag i den elegante hovedrestauranten, enten inne eller ute på terrassen med utsikt over Egeerhavet. Hver morgen tilbys det ferskt bakverk, croissanter, forskjellige brød og kaker i fra hotellets eget bakeri. Buffeten inkluderer også et utvalg av pølser, skinker, oster, frokostblandinger, frukt, marmelade, egg, grønnsaker, gresk yoghurt og honning. Om kvelden tilbereder kokken et bredt utvalg av kalde forretter og varme retter, med internasjonale og greske retter. Som dessert serveres det hjemmelaget iskrem!

Til lunsj tilbys det et utvalg av kalde salater, varme retter, snacks, frukt og desserter. Fersk hjemmelaget pizza med gjestenes utvalg av pålegg, samt "gyros plate" servert med pitabrød, tomater, løk og tzatziki, eller mousaka. På de varme sommerkveldene kan gjestene nyte avslappende cocktailer, varme eller kalde drikker på den store terrassen med utsikt Egeerhavet. Om kvelden kan du nyte hotellets daglige underholdningsprogram.

Sport og Fritid
WiFi og internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Room service. Nivåforskjeller og trapper på hotellområdet og ned til stranden. Lokalbusser fra Amopi til Karpathos by 2-3 ganger daglig i høysesong. Vanskelig fremkommelighet med barnevogn til nærmeste strand. Svært begrenset lokaltrafikk.