Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Nea Potidea, Halkidiki

Portes Beach

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 464 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
På Portes Beach kan hele familien nyte en rolig og avslappende ferie. Hotellet ligger en kort spasertur fra stranden, og her tilbys både solsenger og parasoller. Et saltvannsbasseng med et separat barnebasseng er tilgjengelig på hotellområdet om du foretrekker bassengkanten. Den greske kafeen serverer lokale delikatesser og i bassengbaren kan du slukke tørsten med ferskpresset appelsinjuice.

Mens barna underholdes med en miniklubb, kan de voksne benytte seg av treningssenteret, hotellets spa eller bare slappe av i solen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 56 km fra Thessalonikis flyplass.

Overnatting
Hotellet tilbyr 195 lyse og elegant innredde rom. Du kan velge mellom å bo i standardrom, superiorrom eller familierom. Samtlige har klimaanlegg, TV, telefon, internett, baderomsartikler, hårføner, minibar og balkong eller terrasse.
Mat og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres måltider i bufféform. Du kan velge å bo med All Inclusive. Rettene er Middelhavsinspirerte, greske og internasjonale. Du kan besøke den tradisjonelle greske tavernen ved stranden som tilbyr fisk, salater, grillet kjøtt og ulike retter, kaffe, ferskpresset juice og ulik drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Både hotellets solterrasse og ved den nærliggende stranden tilbys parasoll og solsenger. Håndklær til strand og basseng kan leies. Det finnes to ferskvannsbasseng, hvorav den ene er et grunnere barnebasseng. Du kan spille tennis og strandvolleyball. Her finnes også et treningssenter, et spa, badstue, dampbadstue og en dykkerskole. Her finnes også vannsporttilbud og du kan padle i kano nede ved stranden, samt at hotellet ordner ulike typer utflukter. En nattklubb og ett underholdningsprogram finnes med blant annet gresk aften og tradisjonelle danseopptredener. For barn finnes en lekeplass og en miniklubb for barn i aldrene 4 – 12 år.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Klimaanlegg
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Vekkingstjeneste
- Safe
- Utleie av sykkel, bil og motorsykkel
- Valutaveksling
- Barnepassing
- Lite supermarked
- Vaskeri og renseri
- Suvenirbutikk
- Basseng og strandhåndklær