Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Afitos, Halkidiki

Petrino Suites Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 310 vurderinger

Les mer om hotellet

Om du leter etter en riktig avslappende ferie, så passer Petrino Suites Hotel perfekt for deg. Hotellet ligger i et vakkert område og plassert rett ved havet, omringet av en hage med grønne planter. Hotellhagen er fredelig og rolig og har også plass til lek og moro.

Du kan slappe av ved bassenget som er omgitt av frukt og oliventrær, eller kjøle deg ned med en drink i strandbaren, eller hvorfor ikke besøke kunstgalleriet hvor lokale kunstnere stiller ut sine verk? Dessuten tilbyr hotellet private middager ved stranden der du kan tilpasse menyen etter egen smak.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 71 km fra Thessalonikis flyplass.

Overnatting
Hotellet ligger 71 km fra Thessalonikis flyplass.

Du kan velge mellom å bo i standard bungalows (25 kvm, leiligheter (35-50 kvm), juniorsuiter (40 kvm) eller familieleiligheter (45 kvm).

Alle leilighetene er utstyrt med hårføner, minikjøleskap, telefon, TV, baderomsartikler og terrasse. Premiumsleilighetene tilbyr badekåper og DVD-spiller. I deluxeleilighetene inngår en flaske vin og en fruktkurv ved ankomst, samt frokost serveres på rommet. Det finnes også superiorleiligheter med espressomaskin og en privat hage med basseng.

Rommene vaskes 7 dager i uken.

Mat og drikke
Til frokost serveres en amerikansk frokostbuffé, i tillegg til tradisjonelle, greske retter i hotellets restaurant. Hotellet har også en à la carte restaurant som tilbyr greske retter sammen med lokale retter fra området. Nede ved stranden finner du også en fiskerestaurant som serverer skalldyr, fersk fisk, greske salter og grillmat.

Ved bassengbaren og strandbaren serveres snacks, is og drikke. Private middager med egen servitør og personlig meny kan også arrangeres.

Du kan også få mat tilpasset barn.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et utendørsbasseng og ett barnebasseng samt en solterrasse med parasoll og solstoler. I hotellgården finnes en lekepark for barn. Det finnes en lounge, ett TV-rom, bibliotek og et galleri med lokal kunst. I bassengbaren ordnes det kvelden med live musikk en gang i blant. Kalithea by, som har et bredt tilbud butikker, restauranter og taverner, ligger bare en kort kjøretur unna.

Øvrige tjenester
- Resepsjon (Åpen mellom 08:00 -24:00)
- Bil og sykkelutleie
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Vaskeri og renseri
- Klimaanlegg
- Safe
- Room Service
- Håndklær

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.