Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Pefkochori, Halkidiki

Anna Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 715 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Bare noen minutters spasertur fra Pefkohori-stranden ligger det koselige Anna Hotel. Her bor di i rom med klimaanlegg og balkong. På det flotte bassengområdet finnes en Jacuzzi, et utendørsbasseng og et barnebasseng med en morsom vannlekeplass. Du kan spise på hotellets bufférestaurant eller bestille snacks og drikke i bassengbaren. Dessuten ordnes grillkvelder og gresk aften regelmessig.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 700 meter fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 95 km fra Thessalonikis flyplass.

Overnatting
Du bor i rom med klimaanlegg, TV, telefon, kjøkkenkro, hårføner og balkong med utsikt mot hotellhagen.

Mat og drikke
I hotellets bufférestaurant Veranda serveres frokost og middag hver dag. Der finnes også en bassengbar og en bistro hvor du kan bestille lettere retter, snacks og kald drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller og solsenger. Her finnes også et utendørsbasseng, en jacuzzi og et barnebasseng med vannlekeplass. Du finner også treningssenter og biljardbord. Du kan også prøve ulik vannsport som bananbåt, parasegling, vannski og dykking. Det finnes også mange utfluktsmål i nærheten so for eksempel Petralona-grottene, hvor du kan se fossiler. Underholdning ordnes også på hotellet i form av grilkvelder og gresk aften med livemusikk og tradisjonelle danseopptrendener.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Internett
- Parkering
- Utleie av bil og sykkel
- Valutaveksling
- Vaskeri
Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme