Hurghada, Hurghada

Titanic Beach & Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 5302 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette hotellet er et godt alternativ for voksne og barn i alle aldre. Hotellet tilbyr et stort badeland som ligger rett ved siden av Hurghadas vakre sandstrand. Her kan man teste alt fra lange snirklete vannsklier til multilane-baner hvor man kan kjøre om kapp! Når dere vil slappe av er det bare å lene seg tilbake i solstolene nede ved havet eller besøke hotellet. På Titanic Beach Resort blir det aldri kjedelig. I tillegg til badelandet tilbyr hotellet også et dykkesenter, stort treningssenter, barnekino og annet gøy.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger bare 15 km fra nærmeste flyplass.

Overnatting

Her bor dere i rom med luftkondisjonering, satellitt-TV, safe, telefon, lite kjøleskap og privat balkong eller terrasse med utsikt over havet eller bassenget.

Mat og drikke

Hotellet har tre hovedrestauranter som serverer buffé og fire à la carte restauranter med ulike tema: orientalsk, kinesisk, italiensk, og fiks og skalldyr. I tillegg har hotellet et stort antall barer og en nattklubb.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning

Her finnes det mye spennende å gjøre! Hotellet har et av Hurghadas største badeland med en lang rekke forskjellige vannsklier, et bølgebasseng og en lazy river. På selve hotellområdet har barn også tilgang til en stor lekeplass, en barnekino, og en internasjonal barneklubb. Eldre gjester kan benytte seg av et velutrustet treningssenter og et spa med badstue, boblebad og steamrom. Gode fellesaktiviteter inkluderer minigilf, tennis og en rekke forskjellige spill.

Hotellet har også et dykkesenter som det er verdt å besøke. Nede på stranden finnes det en lang rekke vannsport aktiviteter gjestene kan teste, og hotellområdet har trådløst internett.

Øvrige Tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Supermarked

  • Vaskeri

  • Frisørsalong

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.