Bur Dubai, Dubai

Admiral Plaza

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 489 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Admiral Plaza er et prisvennlig hotell for deg som leter etter ett sted med sentral beliggenhet i Dubai. Her er du omringet av alle slags butikker og restauranter i livlige Bur Dubai.

Du har blant annet bare noen minutters spasertur til Dubai Museum og Dubai Creek. Hotellet har flere restauranter med ulik mat, en loungebar og Room Service døgnet rundt. Du kan også bade i det oppvarmede innendørsbassenget, eller nyte en massasje eller trene på treningssenteret.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 7 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 8 km fra Dubai flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i rom eller suiter. Samtlige har minikjøleskap, TV, hårføner, telefon, internett og mulighet til å lage te og kaffe. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke
På hotellets hovedrestaurant, Ocean, serveres frokost, lunsj og middag hver dag i bufféform. Du kan velge mellom en mengde ulike internasjonale rettet.

Du kan også spise lunsj og middag på The Royal Express, som tilbyr indiske retter og hvor restauranten er utformet som en gammel togvogn. Det finnes også en koreansk restaurant hvor du kan finne karaoke.

På hotellets loungebar, Admiral Lounge, serveres også enklere måltider som supper, smørbrød og salater, samt varme og kalde drikker. Hotellet har Room Service døgnet rundt, så du kan spise dine måltider på rommet om du ønsker.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et fullt utrustet gym, ett oppvarmet basseng og en jacuzzi, Det finnes en badstue, ett dampbad og massasjefasiliteter.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinfo
- Valutaveksling
- Vaskeri og renseri
- Klimaanlegg
- Supermarked
- Safe
- Room Service (døgnet rundt)
- Barnevakt
- Bilutleie

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.