Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Fethiye

Reis på ferie til Fethiye

Les mer

Fethiye helligdager vise frem noen av de fineste Tyrkia har å tilby. Fethiye er et bilde-perfekt feriested med hektar av frodige smaragd åssiden og strendene i glitrende gylden sand, omgitt av mørke safir Middelhavet Ferier i Fethiye er uforglemmelig for alle de riktige grunner;. Vær, strender, mat og mennesker holde feriegjester kommer tilbake år etter år.

On the Beach har fantastiske Tyrkia ferie avtaler. Finn de billigste flyreisene til Dalaman og få til denne strandpromenaden følelse i under seks timer!

Vis reisemål på kartet

Vær

Da bør når du besøker? Sommerferie i Fethiye betyr skyfri himmel og temperaturer nærmer seg 40 ° Celsius i juli og august. For å unngå fuktighet, gå til Fethiye om våren eller høsten, når været blir temperert og solrikt, men det blir mindre støy.

I Tyrkia er det en distinkt vinter, når dagene kan bli overskyet med litt regn, men selv i desember temperaturen gjennomsnittene inn på en respektabel 13 ° Celsius! Litt annerledes enn vår kuldegrader hjem!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Calis Beach strekker seg ut mot nord, hvor du kan dra på båtturer over havet, holde et øye for den gigantiske skilpadder. Pine skogbruk bringer opp baksiden av bukten, som fører til de sørlige skråningene av Taurus fjellene, som snødekte fjelltopper gir en fantastisk kontrast til sommeren himmelen. Over disse åsene sprawls Olu Deniz Beach, som er ansett å være en av de vakreste strendene i Tyrkia. Fottur langs noen av Lycean Way, en stor 300-mile sti gjennom fjellet, for en spektakulær utsikt mot solnedgangen.

Ting å gjøre

Fethiye ligger den antikke byen Telmessos, vitnet til av tusenvis av år med ruiner, akvedukter og arkaisk bysantinske byggverk. Mens du er der, sørg for å besøke Fethiye Museum i sentrum av byen, hjem til mangfoldige gamle sjeldenheter fra de persiske og romerske rikene, samt nyere gjenstander. Sør for byen, det er rester av et middelaldersk slott som en gang var hjemmet til Knights of St. John.

Kultur

Fethiye helligdager lar deg virkelig få tak i gamle Middelhavet kultur, med dag-lange båtturer til de tolv øyene ut forbi stranda, gleder som hver inneholder sine egne som klart vann kilder, grotter og også innfødte familier og tilbyr lokale pannekaker og bakverk.

Hver tirsdag en ukentlige markedet holdes, hvor du kan byttehandel for elementer så variert som juveler, håndvesker og frukt, samt ferske fanget lokal sjømat.

Uteliv

Etter en dag med avslapping på stranden, cruise, vannsport eller sightseeing, kan du være sikker på å finne massevis av hyggelige steder å la håret ned på Fethiye ferie! Hvis du er i en liten gruppe prøve ottomanske Bar - lett den beste baren i Fethiye - med sin koselige atmosfære og in-house DJ spille alle slags tyrkisk musikk, moderne pop og dance. Eller våge litt lenger tilbake fra stranden for å finne massevis av open-air barer og puber. Det er scorene til steder å spise og drikke, så du vil aldri bli sittende fast etter et sted å kjøle seg ned med et glass Raki!

Bestill din ferie nå!

Fethiye er blå himmel og enda blåere Seascape venter. On The Beach gjør det enkelt for deg å lage din egen skreddersydde ferie i Fethiye, slik at du kan kombinere billig Tyrkia flybilletter og overnatting i Fethiye med letthet! Ikke forsinkelse - det er utrolig tilbudene tilgjengelig akkurat nå!