Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Altinkum

Reis på ferie til Altinkum

Les mer

Skal du på ferie til Tyrkia ? Så hvorfor ikke prøve Altinkum - Ferie bokstavelig talt oversette som "The Golden Sands ', dette er paradis på en strand med utsikt over Egeerhavet perfekt for de som ønsker det beste fra begge verdener: masse å gjøre og se dag og natt, samt en avslappende tid i en av Tyrkias roligere feriesteder.

Med On The Beach, ferien til Altinkum er bare seks timers flytur fra deg! Fly til nærliggende Bodrum og ta en buss eller bil for å komme til stranden i drømmene dine! Altimkum lange sandstrender, asurblått vann og endeløse solskinn venter deg.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Altinkum

Vær

Altinkum helligdager betyr sol, og det er ingen mangel på det på Tyrkias turkis Egeerhavskysten! Temperaturene her jevnlig nå høyder på 30 ° Celsius og over i sommer, og vintrene er svært milde, men Rainier og overskyet til tider.

Den beste tiden av året å besøke på ferie til Altinkum ville være i enten våren, sommeren eller tidlig høst når temperaturen er mer håndterlig. Dette sikrer deg flott vær, unngå høysesongen, og selvfølgelig litt kvalitetstid stranden på tide å fylle opp den brunfarge!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 127ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Ikke for ingenting er Altinkum heter "Golden Sands '- ta en titt rundt! Selve stranden er delt mellom en stor bukt skape en øst-og vestsiden, begge like vakker for å se solnedgangen, og selv om turisme er summende, beholder Altinkum at gamle aura av mystikk og kultur som gjør det kjent. Å være ved siden av Egeerhavet, er det også rikelig med skog og olivenlunder rundt deg, for en passe eksotisk panorama.

Ikke glem at synet og lyden av Kusadasi er svært nær Altimkum!

Ting å gjøre

Altinkum, for alle sine relative ro, er likevel full av severdigheter å se og steder å gå. Hvorfor ikke besøke arkaiske Temple of Apollo, en kunstig, 3000 år gammel stein innlandet som en gang var hjemmet til oldtidens orakler og hus statuer at romerne regnet gammel! De gamle byene Didyma og Efesos nærliggende er proppfull med ruiner, gigantiske søyler og selv en stor Medusa Head, som er et absolutt må-se.

Kultur

Med 5000 år tilbake i historien, ville du forvente Altinkum å ha en fascinerende kultur - og det skuffer ikke. Herfra kan du gå på turer i de omliggende antikviteter med buss via Bodrum, eller reise videre sammen å oppdage Priene er 2500 år gamle teateret og det er bysantinske kirke. Skriv hjertet av Bodrum seg for en smak av lokale markedet liv, hvem vet, du kan ende opp med å kjøpe noe oo gammel!

Uteliv

Men det er ikke bare gamle ruiner du kommer hit, er det puber, barer og restauranter aplenty, og alle som serverer de fineste tyrkiske kjøkken! Prøv Touch of Class på lørdager for at tradisjonelle tyrkiske blanding av appetittvekkende salater og skewered kjøtt, med mage-dans og folkemusikk for et bakteppe!

Hvis du vil feste, så Altinkum helligdager er for deg! Det er ingen mangel på livlig, morsom barer som CJ-tallet og Funky Forest der å se personalet danser og delta i revelry. For en sen natt bite, pop ned til Soup Kitchen som er åpen gjennom de små timer.

Bestill din ferie nå!

Den gylne sanden på Atinkum venter og her på On The Beach har vi de beste tilbudene som skjer fly til Altinkum og hotell! Med vår live booking-system kan du enkelt lage din helt egen skreddersydde ferie i Altinkum. Booking er enkelt, lett og rask - akkurat som en ferie!