Reiser til Thailand

Reis på ferie til Thailand

Les mer

Noen feriedestinasjoner er som et brød, går de stale over tid som turist-trafikken tar seg opp. Ikke så i tilfelle av Thailand ferie. Thailand er og vil fortsette å være en av de topp opplevelser i reise. På ferie i Thailand kan du kombinere helst annet antall opplevelser - du ferien kan være avslappende, kulturelle, spennende, overbærende, luksuriøse, eventyrlysten, romantisk, morsom, foody, boozy ... eller en herlig kombinasjon av alt.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Thailand

Merlin Beach Resort

Patong, Phuket, Thailand

Anantara Phuket Layan Resort & Spa

Thalang, Phuket, Thailand

Coral Island Resort

Coral Island, Phuket, Thailand

Horizon Patong Beach Resort & Spa

Patong, Phuket, Thailand

Blue Marine Resort & Spa

Patong, Phuket, Thailand

Dusit Laguna Resort, Phuket

Bang Tao Bay, Phuket, Thailand

Phuket Graceland Resort & Spa

Patong, Phuket, Thailand

Baan Krating Phuket

Nai Harn, Phuket, Thailand

Deevana Patong Resort & Spa

Patong, Phuket, Thailand

Royal Phuket Yacht Club

Nai Harn, Phuket, Thailand

Kata Palm Resort And Spa

Kata, Phuket, Thailand

Centara Villas, Phuket

Karon, Phuket, Thailand

Royal Paradise

Patong, Phuket, Thailand

Trisara

Layan, Phuket, Thailand

By The Sea

Cape Panwa, Phuket, Thailand

Peach Hill

Kata, Phuket, Thailand

Mom Tri'S Villa Royale

Kata, Phuket, Thailand

Kata Poolside Resort

Kata, Phuket, Thailand

Village Resort & Spa

Karon, Phuket, Thailand

Ramada Phuket Southsea

Karon, Phuket, Thailand

Karon Sea Sands Resort

Karon, Phuket, Thailand

Front Village

Karon, Phuket, Thailand

Diamond Cottage Resort And Spa

Karon, Phuket, Thailand

Andaman Seaview

Karon, Phuket, Thailand

Sunwing Resort & Spa

Bang Tao Bay, Phuket, Thailand

Sunset Beach Resort

Patong, Phuket, Thailand

Seaview Patong

Patong, Phuket, Thailand

Diamond Cliff Resort and Spa

Patong, Phuket, Thailand

Andaman Beach Suites

Patong, Phuket, Thailand

Vær

Været i Thailand er tropisk og fuktig for det meste av året. I den sørlige regionen (der alle de beste strendene er), er det bare to sesonger - vått og tørt - og disse årstidene trenger ikke kjøre samtidig på øst og vestsiden av halvøya! På vestkysten er det tunge stormer fra april til oktober, mens på østkysten, kommer det meste av regnet mellom september og desember. Så det optimale tidspunktet å besøke Thailands strender og være helt sikker på flotte været er mellom januar og mars. Selvfølgelig er dette også når prisene er på sitt høyeste, så hvis du ikke tankene odd dusjen, bok i lavsesong for billige Thailand ferier.

jan 26ºC
feb 27ºC
mar 28ºC
apr 29ºC
mai 28ºC
jun 28ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 26ºC
okt 26ºC
nov 26ºC
des 26ºC

Ting å gjøre

Palm fringed strender, flotte fjell, romantiske stigende åser, buddhistiske templer, flokker av glade elefanter, superb dykkesteder, pulserende metropoler, livlig natteliv, fantastisk mat (landet er dedikert til å fylle deg opp - ikke forlater uten å prøve den Massaman curry) , og alt fra budsjett backpacker skjøter til super swish alpinanlegg er all yours for å ta. Så er det thailandske folket selv - sjarmerende og gjestfrie, de alltid har tid til å snakke og er klar til å engasjere seg i en flekk av "sanuk '(morsomt). Hva mer kan du ønske deg? Rimelige priser? Vel siden du spør, det er at også med en ukes Thailand ferie innstillingen du tilbake det samme som en week-end i Storbritannia (unntatt reiser selvfølgelig). Hmm, vanskelig valg ...

Kultur

Dagens Thai samfunnet er et resultat av århundrer av kulturelle utveksling, spesielt med Kina og India, men mer nylig med Vesten. Snarere enn skjelvende hender, vil en thailandsk bli møtt med lukkede hender, og en liten bue av hodet. Dette kalles Wai. Thai bruk ofte er det som en form for takk.

Du vil se fantastiske alter-lignende bilder av den kongelige familien praktisk talt overalt, de er behandlet med nesten religiøs ærefrykt så dette må bli respektert, aldri gjøre en nedsettende kommentar om kongen eller den kongelige familien.

Selv om generell uformell kjole er allment akseptabelt, bør beachwear være begrenset til stranden, bør menn bære T-skjorte når du går rundt alpinanlegg og toppløs soling er mislikt. Når du arbeider med noen myndigheter alltid gjøre en innsats for å fiffe deg opp.

Som for Thai religion, de aller fleste holder seg til buddhismen (theravada form), 5% er muslimer og det finnes kristne og hinduistiske minoriteter. En stor Buddha sitter på toppen av åsen ovenfor Karon og Kata strender.

Hvem passer dette feriestedet for?

Thailands posisjon på backpacker løypa er godt etablert og vil sannsynligvis ikke avta som helst snart. Men backpackere og turister har en tendens til å holde seg til ulike områder, så du trenger ikke å blande seg med de store uvaskede på Thailand ferie - med mindre du virkelig vil! Det er en stor favoritt blant dykkere takket være utrolig vakre korallrev og tropiske marine liv. Selv om Thailand er kanskje ikke et sted du vil tenke på for familieferier , det er faktisk flott for barn - forestille glede på ansiktene deres når de driver nedover elver på bambus flåter eller delta i fôring elefanter! Thailand helligdager er også helt perfekt for romantiske utflukter , med øya strand livet til å nyte av dagen, og fantastisk mat og barer å nyte natten, og ikke minst den uforglemmelige opplevelser for å nyte sammen.

Bestill din ferie nå!

Så hvor skal jeg begynne? Thailands kaotiske hovedstaden Bangkok, er det vanlig utgangspunkt, med sine templer og tuk tuks, cocktails og klubber. Andre populære steder inkluderer "Rose of the North" som er Chiang Mai og den tropiske øyparadiset i Phuket , men sannheten bli fortalt Thailand er full av skatter og med On The Beach, er du garantert en god tid uansett hvor du går .. .

Populære feriesteder