Reiser til Sri Lanka

Reis på ferie til Sri Lanka

Les mer

Ønsker du å gjøre noe annet mens du er på ferie? Vil du prøve noen vakre tropiske strender, elefantridning og mystiker buddhistisk tempel visning, deretter Sri Lanka er stedet for deg. Det er tydelig å se hvorfor Marco Polo erklærte Sri Lanka for å være en av de beste øyene i verden å besøke.

En teardrop-formet øy støpt drift i Det indiske hav, er Sri Lanka fylt med kultur-og naturskatter. Indere, har portugisisk, nederlandsk og britisk alle satt sine spor her, slik at for en herlig blanding av antikke byer, monumenter og atmosfæriske koloniale arkitektur. For en liten øy, tilbyr Sri Lanka en virkelig fantastisk rekke attraksjoner. Kysten er besatt med palmekantede strender, noen med verdensklasse surfing pausene.

Sri Lankas dråpeform ikke er upassende og Sri Lanka har kjent det er rettferdig andel av politisk uro og naturkatastrofer de siste tiårene. En tamiler og singalesere våpenhvile i 2001 ansporet en enestående vekst i turisme som var nesten stanset av i desember 2004 indiske hav tsunami. Som spenstig Sri Lanka spretter tilbake fra tragedien er turisme utvinne raskt - så nå er det på tide å gå!

Fly til Colombo med oss ​​selv, der du kan velge å gå nord opp i innsjøer og fjell kulturelle Kandy, eller Sør ned til strendene i og rundt vakre Bentota.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Sri Lanka

Vær

Klimatisk sett er den tørreste (og beste) sesonger i Sri Lanka fra desember til mars for vestkysten, sør kysten og Hill Country, og fra april til september for gamle byer regionen og østkysten.

jan 26ºC
feb 27ºC
mar 28ºC
apr 26ºC
mai 29ºC
jun 25ºC
jul 28ºC
aug 27ºC
sep 27ºC
okt 28ºC
nov 27ºC
des 28ºC

Kultur

Kjent som smilende mennesker over hele verden srilankere nyte en unik livsstil som er ydmyk, kunstnerisk, underholdende og rørende. Den intime sammenhengen mellom samfunn og buddhismen, samt tradisjonelle former for kunst, dans og musikk er sammensmeltingen av den srilankiske kulturen.

Fordyp deg selv i en av Sri Lankas mange fantastisk fargerike festivaler. De fleste involverer lange prosesjoner av glitrende elefanter, dansere og trommeslagere. Det mest kjente er Esala Perahera i Kandy; Vel Festival i Colombo er også spektakulær.

Inngrodd i kulturen på Sri Lanka er cricket, folk lever og ånder cricket i Sri Lanka. Sørg for å delta i et spill av improvisert runde cricket på stranden hvor cricket gale lokalbefolkningen er alltid opp for å ansette et ekstra par hender!

Uteliv

Nattelivet i Sri Lanka er best i hovedstaden Colombo, men er virkelig ikke mye å skrive hjem om. Det er i hovedsak holdt til noen irske barer og barer innenfor hoteller som Hilton og Mount Lavinia.

Det er gledelig å si at Europa, Midtøsten og Sør-indiske påvirkninger har hatt en positiv effekt på kjøkken i Sri Lanka. Noe som betyr at Sri Lankas mat er svært forskjellig fra alle andre land i Asia. The Gallery Cafe i Colombo kan anbefales å oppleve disse Øst møter vest sammensmelting av smaker.

Bestill din ferie nå!

Søk nå for vårt aller beste verdi fly og hotell til Sri Lanka, er vi stolte av å tilby den beste verdien stranden og byen ferie for våre kunder. Vår online booking system er enkel, lett og rask og det er noen gode tilbud tilgjengelig akkurat nå.