Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Mijas

Reis på ferie til Mijas

Les mer

Den sjarmerende landsbyen Mijas er ofte delt i to adskilte områder - Mijas Pueblo, som sitter blant Sierra Mijas fjellene 428 meter over havet, og Mijas Costa, som refererer til kystferiestedet lenger ned i fjellet. Mijas beholder en sterk følelse av tradisjon og har en atmosfære av spansk kultur som kan sees overalt, fra de små brosteinsbelagte gatene til middagstallerkener på fine restauranter som serverer autentisk spansk mat som prikk lia.

Sjarmerende og quintessentially spansk, Mijas helligdager virkelig vil berøre ditt hjerte med sjarmen sin. Enten du vil er en uke bare slapper av i solen eller tilbringe tid å perfeksjonere din golf swing, ferier til Mijas ideelle!

Vis reisemål på kartet

Vær

Mens klimaet i Mijas er umiskjennelig Middelhavet, nyter det milde somre på grunn av sin høyde og nærhet til ly av fjellene. Mijas har peak temperaturer på rundt 28 ° Celsius i august - perfekte forhold for å opparbeide en sunn brunfarge.

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

Mijas sitter midt kuperte åser og forrevne Sierra Mijas fjellene, og tilbyr fantastisk utsikt og et behagelig klima. Ligger høyere opp over kysten, blir du gitt en spektakulær utsikt over Costa del Sol .

Ting å gjøre

Den primære attraksjonen for Mijas helligdager er den autentiske følelsen av tradisjon som er tydelig overalt, fra avslappet, laid-back holdninger lokalbefolkningen til herlig mat og fantastisk natur i regionen. Mijas to fremragende golfbaner i nærheten, Los Olivos og Los Lagos - perfekt for late dager på den grønne. Kommunestyret imot besøkende, og tilbyr guidede fotturer i det kuperte landskapet gjennom sin Utlendinger avdeling.

Kultur

Umiskjennelig spansk, nyter Mijas livet på en langsommere tempo, og dette kan sees i ansiktene og holdningene til lokalbefolkningen. Mens landsbyen og resort velkommen besøkende, klarer Mijas å beholde mye av autentisitet sin og tilbyr besøkende en genuint spansk opplevelse. Mange fiestas holdes året rundt, spesielt i nærheten innhøstingen tid og sammenfaller med store religiøse festivaler, alle med et lokalt særpreg.

Uteliv

Ferier til Mijas er ideelle å slappe av og prøve den enkle tempoet av tradisjonell spansk liv, og som sådan nattelivet består hovedsakelig av små, intime tapas barer og restauranter med mange tilbyr en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Tenk milde spanske gitarer, serenading deg mens du nipper til en delikat glass vin fra de lokale vingårdene - utsøkt!

For en spennende kveld ute har du misunnelsesverdige valget mellom to nærliggende alpinanlegg: Fuengirola i sør og Torremolinos i øst.

Bestill din ferie nå!

Mijas tilbyr en tradisjonell side av Spania ikke ofte sett eller opplevd. Fra sjarmen til den tradisjonelle hvite bygningene til smil av lokalbefolkningen, Mijas virkelig føles som en landsby som tiden glemte.

On The Beach har noen fantastiske tilbud på fly og overnatting slik at du kan lage din egen ferie til Mijas, så bestill nå for å prøve en smak av Spanias rike tradisjonelle kultur!